發新話題

原來有 "打J王"比賽 ...日本選手勝出 9小時58分鐘記錄(有相)

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-8-2009 15:10 發表

就等怪叔叔教你點用啦.....
地拖棍ready~!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-8-2009 02:57 發表

唔好望住我... 我都唔知點解我會諗到...... 我對自己好絕望......
又唔見我地會諗到........你梗係日用夜用,用到掛係口邊...

引用:
原帖由 HunterX 於 5-8-2009 15:13 發表

地拖棍ready~!
咁仁慈唔似你喎.....

一入黎見到你地成班怪叔叔...

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

都係唔明

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-8-2009 15:20 發表
都係唔明
你用google搵搵見先啦...

引用:
原帖由 surefire0828 於 5-8-2009 15:19 發表
一入黎見到你地成班怪叔叔...
冇法子...怪叔叔太受歡迎啦....

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-8-2009 15:14 發表

又唔見我地會諗到........你梗係日用夜用,用到掛係口邊...
對唔住, 我勁唔鐘意用......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-8-2009 15:31 發表

你用google搵搵見先啦...
係喎唔記得左添

引用:
原帖由 HunterX 於 5-8-2009 15:36 發表

對唔住, 我勁唔鐘意用......
你玩地拖棍但又唔用ky....

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-8-2009 15:41 發表

你玩地拖棍但又唔用ky....
KY同地拖棍係示範用既特別安排......
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 5-8-2009 15:48 發表

KY同地拖棍係示範用既特別安排......
即係分開示範
先地拖棍後KY?
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

引用:
原帖由 Rager 於 5-8-2009 16:40 發表

即係分開示範
先地拖棍後KY?
如果閣下要求既話地拖棍加鹽都可以架~~
-但丁

今日梁思浩班友仔都有係電台講呢單野

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-8-2009 14:47 發表

咩係KY
你試下下次整槍,唔用雪油,用KY LO

發新話題