16 12
發新話題

改衫褲邊度好呢?

改衫褲邊度好呢?

有條褲想改細佢,請問有無邊間鋪頭會熟手改軍服呢?
有無師兄有推介呢? thx~

你嗰條係乜褲?禮服就俾西裝鋪,一般軍褲俾街市啊姐啦[:P]

引用:
原帖由 RMP 於 18-1-2007 11:21 發表
你嗰條係乜褲?禮服就俾西裝鋪,一般軍褲俾街市啊姐啦
一條好難搵岩size的軍褲
街市亞姐我怕佢地會改衰晒[]

引用:
原帖由 louisli 於 18-1-2007 11:13 發表
有條褲想改細佢,請問有無邊間鋪頭會熟手改軍服呢?
有無師兄有推介呢? thx~
老老實實,師兄,有冇試過諗住自已改?
The only easy day... was YESTERDAY

引用:
原帖由 guelph99 於 18-1-2007 12:58 發表

老老實實,師兄,有冇試過諗住自已改?

唔係淨係改腰圍,所以估計應該幾大工程...
我雖然針"紙" ok,但唔曉剪剪裁裁改衫喎[]

所以想睇下有無鋪頭係改開軍服的,佢地可能熟d,最緊要唔好改完出來個形唔同晒

[]唔....我聽日睇睇地圖講比你聽響邊度........因為我形容唔到..!

我係搵佐敦 江師傅,好多玩RE-ENACTMENT既同好都幫襯開佢~

引用:
原帖由 Legionee 於 19-1-2007 01:52 發表
唔....我聽日睇睇地圖講比你聽響邊度........因為我形容唔到..!

我係搵佐敦 江師傅,好多玩RE-ENACTMENT既同好都幫產襯開佢~
正呀...呢個問題煩左好耐[]
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 19-1-2007 01:58 發表

正呀...呢個問題煩左好耐
[]
亞queen爺無同你講過咩?佢地都好似係玩搵江師傅....

引用:
原帖由 Legionee 於 19-1-2007 01:52 發表
唔....我聽日睇睇地圖講比你聽響邊度........因為我形容唔到..!

我係搵佐敦 江師傅,好多玩RE-ENACTMENT既同好都幫襯開佢~
老廟?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 Legionee 於 19-1-2007 02:41 發表

亞queen爺無同你講過咩?佢地都好似係玩搵江師傅....
只知"有個人", 唔知佢係邊個&邊度~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:

[em70] thx 呀

[]

[]嚮佐敦,彌敦交界,普光齋對面,立信大廈商場1/f(商場地下行樓梯上)。通常係晚間6點半後開檔 ,sunday 休息,tel 98595057

多謝法佬[] []
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 20-1-2007 05:10 發表
多謝法佬  
馬老爺太見外了~~~

16 12
發新話題