27 12
發新話題

HK416仲有冇直板?

HK416仲有冇直板?

噚日同個friend去熗街諗住買416(Standard 長管版),点至睇到熗身好多花痕[]
老板都算好人肯攞過第二枝出嚟,点知都係滿佈花痕,唔知真係咁好賣定係乜嘢,巳經冇第三枝出嚟揀。[]
試過去其他鋪頭,都係得DX版。唔通剩係得番去總代理訂??師兄們,仲有冇其他選擇??[] (我個friend死命要416..)
The only easy day... was YESTERDAY

買dx版換管啦~

我鐘意dx多d

引用:
原帖由 路比 於 18-1-2007 12:52 發表
買dx版換管啦~

我鐘意dx多d
hahaha...資源有限..DX- $3750, standard $3200[x!!]
The only easy day... was YESTERDAY

個人意見, 差五舊零, 不如等夠錢至買dx好過

引用:
原帖由 guelph99 於 18-1-2007 12:49 發表
噚日同個friend去熗街諗住買416(Standard 長管版),点至睇到熗身好多花痕
老板都算好人肯攞過第二枝出嚟,点知都係滿佈花痕,唔知真係咁好賣定係乜嘢,巳經冇第三枝出嚟揀。 ...
系喎~我都叫人拎過出黎睇~平版果支個槍身好多花痕,根本買唔落手.....唔知系唔系次貨先裝落平版賣???

dx版點都係 "抵"
彈劾

我果支係DX version, 一樣都係花痕滿佈

dx 版算啦 ~~[]

買支安心的槍
好過買完回家後悔

朋友 ,

What is the difference between the standard version with the DX one ? []

我都好鍾意枝HK416但一路都未買,最近有朋友幫我攞特價,好希望快啲有消息。

引用:
原帖由 guelph99 於 18-1-2007 12:49 發表
噚日同個friend去熗街諗住買416(Standard 長管版),点至睇到熗身好多花痕
老板都算好人肯攞過第二枝出嚟,点知都係滿佈花痕,唔知真係咁好賣定係乜嘢,巳經冇第三枝出嚟揀。 ...
點花法先???
本來無一物, 何處惹塵埃

花痕係VFC 416的死証, 無論DX和STD都係咁, 只係明唔明顯啫, 支槍係精細, 但造工算真係幾差, 相對HurricanE... HurricanE的"個別部件"的質量比VFC好... 但整體當然係VFC優勝, 尤其是個"大包價".
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 19-1-2007 05:34 發表
花痕係VFC 416的死証, 無論DX和STD都係咁, 只係明唔明顯啫, 支槍係精細, 但造工算真係幾差, 相對HurricanE... HurricanE的"個別部件"的質量比VFC好... 但整體當然係VFC優勝, 尤其是個"大包 ...
$3xxx都.....ok抵?[]
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 19-1-2007 05:50 發表

$3xxx都.....ok抵?
差不多啦,又多O左個"分唇"玩...不過條骨就真係...

27 12
發新話題