發新話題

WE GBB 專區2

WE GBB 專區2

舊POST 太多頁
依到接力

路邊消息:
下支係KAC PDW.....但係但係用M16 MAG
MP5 呀......等多一年la

今次買左3樣野玩,
1.嘩佬
2.芯
3.入氣咀
首先嘩佬先,睇下有咩分別!

條芯粗左

d人成日係出氣口漏氣,可能係條嘩佬芯大幼,,扑淆左搞到漏氣...宜家lax條芯加粗左..
好明顯會細力左d,我琴晚發現有隻匣出氣口又微微漏氣,裝左就冇再漏

之後就講芯

條芯用質好左,,同埋度牙長左,,可以拎入d個folding嘩佬,,會細力左
之後見佢平平地,,買埋入氣咀

問過先知有咩用..
之前打game果陣,,試過入入下氣...蚊返條入氣咀出黎果陣個入氣口係噤噴氣
係因為枝gas既入氣咀頂"咩"左個入氣口,,搞到係噤漏氣!
依個出好似話駁左係枝gas到差氣唔會有噤既問題wor,見平就買左個黎試試

引用:
原帖由 rYaN 於 9-8-2009 01:04 發表
今次買左3樣野玩,
1.嘩佬
2.芯
3.入氣咀
首先嘩佬先,睇下有咩分別!
條芯粗左
d人成日係出氣口漏氣,可能係條嘩佬芯大幼,,扑淆左搞到漏氣...宜家lax條芯加粗左..
好明顯會細力左d,我琴 ...
佢胡佬咁既身材 真係好吸引我

話時話 我都要換

小弟新手加入GBB行列
想請教一下WE M4A1改用平價AGM匣可行嗎????????

引用:
原帖由 derek3427 於 9-8-2009 17:16 發表
小弟新手加入GBB行列
想請教一下WE M4A1改用平價AGM匣可行嗎????????
No way.

有無師兄搵得返...有隻可以用機米教到大細力o既藍色bolt芯呢
呢樣野好似香港仲未有...

引用:
原帖由 kevincpy 於 9-8-2009 17:27 發表
有無師兄搵得返...有隻可以用機米教到大細力o既藍色bolt芯呢
http://www.civiliangunner.com/cg ... age%3D1&page=90

引用:
原帖由 kevincpy 於 9-8-2009 05:27 PM 發表
好似失敗左,打打下機米都甩埋

我用緊 WEEE SCAR. 最近發現打連發時會3發後自己停, 有時1發, 係控制唔到既. 每次都要重新 cock 鎗, 跟住又黎過出事. 原因係支嘩佬芯個頭太幼, 個撞針成日都打唔到, sin 左上去.

可能換左支嘩佬芯會解決到....

引用:
原帖由 kei_2000s 於 9-8-2009 06:41 PM 發表
我用緊 WEEE SCAR. 最近發現打連發時會3發後自己停, 有時1發, 係控制唔到既. 每次都要重新 cock 鎗, 跟住又黎過出事. 原因係支嘩佬芯個頭太幼, 個撞針成日都打唔到, sin 左上去.

可能換左支嘩佬芯會解決到....
唔係依個問題,係個底盤上面新加既鐵片L位比個bolt撞蝕左,個bolt向前果下打唔到或插左底,放唔到個鎚導致連發失靈!
我果枝都係噤,拎左去軍軍軍整,不過零件未有,有排等!!希望快d有廠出保品

引用:
原帖由 rYaN 於 9-8-2009 18:38 發表

好似失敗左,打打下機米都甩埋
佢原理似係用粒機米限制氣流
咁宜家有無d可以調節到o既改力parts?

有冇師兄有台灣出的aps-x知訊

引用:
原帖由 Zap 於 9-8-2009 17:18 發表

No way.
咁咪即係得WE既匣可選擇,真係窄喎

引用:
原帖由 zxczxc1980 於 9-8-2009 08:35 PM 發表
有冇師兄有台灣出的aps-x知訊
好似係台湾game友既diy

發新話題