發新話題

WE GBB 專區2

回覆 11# 的帖子

先謝師兄, 但我既情況同你有d 唔同.

因為每次 stoppage 時都要重新再 cock 鎗, 所以個 bolt 係可以release 個錘仔.

因為個 valve pin 太幼, 而且同撞針接觸面太小, 所以好易 sin 走.

請教咁多位M4A1可唔可以換到DBOY RAS既骨家??????????

引用:
原帖由 kei_2000s 於 9-8-2009 09:46 PM 發表
先謝師兄, 但我既情況同你有d 唔同.

因為每次 stoppage 時都要重新再 cock 鎗, 所以個 bolt 係可以release 個錘仔.

因為個 valve pin 太幼, 而且同撞針接觸面太小, 所以好易 sin 走.
我都要cock一下先再打到...

My Scar !!

引用:
原帖由 seals 於 13-8-2009 22:03 發表

My Scar !!
這東西有點像燒焊工具.

回覆 20# 的帖子

ha..........

引用:
原帖由 seals 於 13-8-2009 22:03 發表

My Scar !!
Operator's fault ?

引用:
原帖由 derek3427 於 9/8/2009 05:16 PM 發表
小弟新手加入GBB行列
想請教一下WE M4A1改用平價AGM匣可行嗎????????
AGM同WE啲匣價錢唔係差好遠啫

新玩具!

附件

14-8-2009 22:01

14-8-2009 22:01

條外裝飾槍管係咪不鏽鋼? 總長10.3吋?

如果WE GBB M4 有(Prime質數原馬仔)7075-T6上下槍身就very goodt啦!

如果連條14.5吋外裝飾M4鋼管就Perfect啦!

回覆 24# 的帖子

天拿水?

引用:
原帖由 rYaN 於 14-8-2009 22:01 發表
新玩具!
挑, 用到甩色就當新野

(joking)

自己車既10.5"管,we m4果條管唔要前果節少左一忽,自己車到加長左少少

引用:
原帖由 rYaN 於 15-8-2009 13:08 發表
自己車既10.5"管,we m4果條管唔要前果節少左一忽,自己車到加長左少少
咁大工程?!唔10.5"唔係有得買咩?

引用:
原帖由 Zap 於 15-8-2009 01:17 PM 發表

咁大工程?!唔10.5"唔係有得買咩?
唔想用鋼,,自己搵人用鋁車

發新話題