24 12
發新話題

[WA] wa m4用noveske槍管

wa m4用noveske槍管

好靚  &好貴

附件

10-8-2009 23:19

應該日PRIME

好毒丫!!!!!

what the....
咪咁啦....
我下個月已經要食面包架喇....

師兄,請問邊度有呀?
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 ayaka 於 11-8-2009 00:22 發表
http://anvil.militaryblog.jp/e79535.html
日圓19000
嘩唔係牙
差唔多買到兩支AGM喇WO

p牌野係咁ga la

引用:
原帖由 101653 於 11-8-2009 00:28 發表

嘩唔係牙
差唔多買到兩支AGM喇WO
睇你要求D咩野啦~ 你問我要兩支AGM定係一條noveske管. 我會撰要管

一支AGM夠買到兩支大陸手槍啦~

一支大陸手槍都夠你買一打top gas.

一打top gas夠你食成個星期lunch.

呢道唔少人一支槍ge價錢夠香港唔少家庭洗一個月.

香港唔少家庭洗一個月ge錢夠第3世界國家的家庭洗一年.

呢D野, 唔係咁計ge~

回覆 9# 的帖子

嘩唔係牙師兄!?
我覺得貴都唔比牙?

點樣唔係咁計?
我以我既方式就係咁計
我買AGM既咁係咪覺得貴都有問題先?
1條管買到2支槍
引用:
睇你要求D咩野啦~ 你問我要兩支AGM定係一條noveske管. 我會撰要管
我冇問你
亦唔見有人問你

引用:
原帖由 101653 於 11-8-2009 01:43 發表
嘩唔係牙師兄!?
我覺得貴都唔比牙?

點樣唔係咁計?
我以我既方式就係咁計
我買AGM既咁係咪覺得貴都有問題先?
1條管買到2支槍
我冇問你
亦唔見有人問你
咁你咪當我多事囉~

prime呀prime,
你幾時會出16"m4 Chrome-Lined Barrel/16" Reinforced Outer Barrel (steel)
你是但出一條我保證我第一個買啊
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 11-8-2009 11:49 發表
prime呀prime,
你幾時會出16"m4 Chrome-Lined Barrel/16" Reinforced Outer Barrel (steel)
你是但出一條我保證我第一個買啊
師兄,我信你一定會買,但係做唔做到第一個就有保留....
因為呢度有太多prime fans 了
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 12-8-2009 00:10 發表

prime實在太多fans了~

引用:
原帖由 桸藍 於 12-8-2009 00:10 發表

同志,比我做第一啦~
太陽神

24 12
發新話題