24 12
發新話題

[WA] wa m4用noveske槍管

好消息~~!!!!!!
gun work shoX
肯幫我車呢條管~!!!!!
16"m4 Chrome-Lined Barrel/16" Reinforced Outer Barrel (steel)
宜家成個人都好開心啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 12-8-2009 09:16 發表
好消息~~!!!!!!
gun work shoX
肯幫我車呢條管~!!!!!
16"m4 Chrome-Lined Barrel/16" Reinforced Outer Barrel (steel)
宜家成個人都好開心啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...
叫左你及早脫離西人JXX
個人會快活好多

引用:
原帖由 Andy 於 13-8-2009 20:13 發表

個人會快活好多
錯野

引用:
原帖由 anglemok 於 13-8-2009 20:48 發表

西人J???
及早脫離????
???????
我唔識呢個人..........
你係誠哥仔

引用:
原帖由 Andy 於 13-8-2009 20:13 發表

個人會快活好多
西人J.
其實.........我唔係好識呢個人......??
我去過佢間野一次就冇再去過了~
間野個C傅有D怪..............

太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 13-8-2009 20:51 發表

西人J.
其實.........我唔係好識呢個人......??
我去過佢間野一次就冇再去過了~
間野個C傅有D怪..............
何止怪...
人地有成班Fans,我地都係唔好出聲

你幾時去豬WS 拎管??約埋我一齊去拎,我去拎槍...順手觀賞下誠哥仔支P牌M4
我想買井勝,但見到換埋換埋D野好貴...你支P牌用左幾銀?

引用:
原帖由 Andy 於 13-8-2009 21:07 發表

何止怪...
人地有成班Fans,我地都係唔好出聲

你幾時去豬WS 拎管??約埋我一齊去拎,我去拎槍...順手觀賞下誠哥仔支P牌M4
我想買井勝,但見到換埋換埋D野好貴...你支P牌用左幾銀?
粗粗地一計
2Xk~3Xk.......
我未開始砌啊,D炓放晒係度.........
條管宜家等緊gun work XXX報番個價比我.....

太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 13-8-2009 21:18 發表

粗粗地一計
2Xk~3Xk.......
我未開始砌啊,D炓放晒係度.........
宜家等緊gun work XXX報番個價比我.....
貴過拎支俄羅斯co2 AK(疑似實物改裝) 改 打6MM
我都係過返AGM區
但係呢SET管又好正呀

引用:
原帖由 Andy 於 13-8-2009 21:29 發表

貴過拎支俄羅斯co2 AK(疑似實物改裝) 改 打6MM
我都係過返AGM區
但係呢SET管又好正呀
粗計咋.........可能計大數呢~
砌完先再計多次啦
太陽神

24 12