發新話題

g36c有無得用彈弓甲嫁?

有的話咩牌子好 幾錢

引用:
原帖由 tony2005443 於 17-8-2009 22:12 發表
有的話咩牌子好 幾錢
實有....
馬記,ARES/STAR,DBOY,King Arms,GP,MAG,CA 都有出
DBOY就大約40-50 King Arms,馬記,ARES/STAR,GP,MAG,CA  就大約70以上
ARES/STAR 20Rds就大約40-50 (真野5發版)
實價請去MK睇

引用:
原帖由 阿堅 於 17-8-2009 22:20 發表

實有....
馬記,ARES/STAR,DBOY,King Arms,GP,MAG,CA 都有出
DBOY就大約40-50 King Arms,馬記,ARES/STAR,GP,MAG,CA  就大約70以上
ARES/STAR 20Rds就大約40-50 (真野5發版)
實價請去MK睇
唔該ching 禁請問你知唔知ares star dboy 3個中邊個最好呢

引用:
原帖由 tony2005443 於 17-8-2009 22:25 發表

唔該ching 禁請問你知唔知ares star dboy 3個邊個中好呢
ares同star 好似係同一間
dboy我靜用過M16 D匣....
我冇G36

引用:
原帖由 阿堅 於 17-8-2009 22:30 發表

我冇G36
唔該你

g36c彈弓甲馬記最為好用...................

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 阿堅 於 17-8-2009 22:30 發表

我冇G36
A同S其實5算係「同一間」公司
心愛的太多∼要買的數不清楚

I'm using MAG 100cap.  It never jam. 2 mags per box around HK$120.

DO NOT buy "King 手臂" !  It'll separate into 2 pieces.   You can find such video in YouTube

引用:
原帖由 T-800 於 17-8-2009 22:55 發表
g36c彈弓甲馬記最為好用...................

happy shooting!
MAG風評都唔錯

CA都ok o加我用過mp5彈弓甲 (100 round)~順到冇得再順
加上2加有20%
不過我唔之CA  有冇賣g36c彈弓甲....
樓主不如試下去問下

If u like dummy 彈 CA is other good choose.  It smooth as MAG but only 50cap.

引用:
原帖由 sunny2014 於 18-8-2009 16:33 發表

MAG風評都唔錯
我都有用mag既m16匣,效果唔錯!
重要係好順暢
gG36系應該一樣

ca用緊
唔錯
上彈順
做緊8折
$66 x 0.8

一個金弓
39...
槍勁唔勁 係睇下同個人夾唔夾姐- -+

金弓無彈弓夾...........
dboy就有不過成日無貨

發新話題