53 1234
發新話題

給新手的一問 - 你們知道標題的作用嗎?

#  101653

人地又唔係話你~
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 18-8-2009 22:00 發表
#  101653

人地又唔係話你~
我都做過新仔
我覺得咁講對新仔非常唔公平
我覺得唔鍾意睇呢D題目既人可以唔入黎
你覺得有問題嗎?

引用:
原帖由 101653 於 18-8-2009 22:03 發表
我都做過新仔
我覺得咁講對新仔非常唔公平
我覺得唔鍾意睇呢D題目既人可以唔入黎
你覺得有問題嗎?
冇問題~ 冇問題~ 講得十分之好~ 我都十分認同~

但請問你係鐘意睇呢D題目定係雙重標準?

看閣下所講ge野又唔似鐘意睇wow~
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 18-8-2009 22:07 發表

冇問題~ 冇問題~ 講得十分之好~ 我都十分認同~

但請問你係鐘意睇呢D題目定係雙重標準?
呢個係新手區
你係一般區點嘈點盛
覺得呢區D人點低B都好
你既事

但唔好睇完呢個區D帖然後伸睇得好辛苦
叫佢改好D題目,甚至話人係Hea青

回覆 48# 的帖子

我好憎D人將D野代入我度
我係呢個POST入面幾時講過我鍾意 / 唔鍾意睇?

hermanht你肯收雞未ar

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 18-8-2009 22:12 發表
我好憎D人將D野代入我度
我係呢個POST入面幾時講過我鍾意 / 唔鍾意睇?
不過相對來講你將太多無關既野代左入你度喎? 我睇第一頁時既REPLY, 真係以為你係度同人對"質"緊咁, 人地好間單咁講幾句他既見解姐, 目標又係D出POST既人唔係你, 你無必要腩晒上身同人對質.... (蕉皮最慘, 無菇菇被波及) 你既意見大家都明白, 不過你愈腩得野多愈講得多自己既見解愈堅持自己係正確, 討論就會愈講愈彊 哦 ~ H兄講既野都幾O岩架, 你可以細心再想一下

"放鬆D拉香港人 "

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-8-2009 22:16 發表
hermanht你肯收雞未ar
sorry, 我收雞

大家乖啦, 一人小句
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

53 1234
發新話題