發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 evanlee0823 於 24-8-2009 10:54 發表
愛情,就真係會令人盲目..
藍莓,食左就可以明目....

睇到呢個reply我即刻笑左出黎....

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 12:14 發表

死啦 , 我好執著 , 我自己打中文定英文都好憎打錯字
我覺得係對文化既一種侮辱

字 , 本身係有佢既根據 , 文字作為訊息傳遞工具
打錯就會令人誤會 , 打錯字令人地誤會 , 亦無得抵賴
而家 D "植物人" 唔學唔 ...
單哥我睇到第4頁都頂佢唔順 ......單哥講得好
問人又冇禮貌....我地要預左睇typing mistake架........

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 14:08 發表

死神來了 死神笑了 死神大人 係唔係要帶d野走啊
我不帶走廢物架喎....

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 14:15 發表

小朋友 係This is none of your business. 才是完整句子啊
我地成年人應該仲會係下邊ABCDEFG加的助語詞添......

none of your A B C D E F G business....

引用:
原帖由 Boniface 於 24-8-2009 14:53 發表
同佢打痰罐仔吧
打6mm啦.........

盲目神

我都係第一次接觸咁狂妄既低教育程度新移民.....
香港係咁架啦,你肯學都未必有人肯教,我地既競爭咁大,唔單止同佢講架,呢度好多小朋友都聽住記住呀....出黎做野學野都一定要虛心,苦預左要受,受唔到呀返歸爸爸媽媽羅.....
我朋友同事入邊一樣有新移民,人地一樣好辛苦咁學咁做,我地看在眼裡都會盡量幫同教,會指條好路佢行,換轉新黎既大學死靚仔....我路都拆埋佢等佢執包袱......

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 15:36 發表

盲目神

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 15:36 發表

好名喎
死神賜佢既....佢應得既...

引用:
原帖由 zachary 於 24-8-2009 15:55 發表
又要追post............

我睇到好多野都好好笑....
睇黎今日又多個神同又創最高post....
上得cgf多...會神化的!!
我係笑到收唔到聲.....

引用:
原帖由 於 24-8-2009 16:10 發表
半日冇響CGF..點解有個咁爆既POST..我唔想追POST啊
追啦...包你越追越過癮....越追越火滾....

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 16:18 發表

笑位係邊? 我搵唔到既
......咁大個小丑係樹獻緊醜...

引用:
原帖由 於 24-8-2009 16:25 發表

香港的新一代.....遲D香港會變成點....比大陸同化..做又三十六..唔做又三十六....永遠都唔識進步...
居然講得出要人鋪埋路過佢行.....

引用:
原帖由 於 24-8-2009 16:34 發表

分分鐘死好多神經細胞
咁睇你老婆呢....

引用:
原帖由 基爾芬 於 24-8-2009 16:36 發表

咁食既話呢?
要食呢粒藍苺其實都唔係好貴架乍....

引用:
原帖由 於 24-8-2009 16:41 發表

會死好多兄弟
咁你留返的兄弟俾你老婆啦.....

發新話題