發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 13:45 發表

槍壞唔緊要,最緊要個尾托夠硬
去扑人   g36c個托一定夠啦

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2009 13:45 發表

怕你打得佢唔痛....你知啦,人地有5mw紅外線盲你目..小心d好!
小弟都有個ssp $40的雷射

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:47 發表

幅相 2007 年架喇~~我又添多左 6 隻~~
射到你無gas....

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:49 發表
(字都唔識多 好好笑?)

你知唔知咩叫 "版規" 呀~~?

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮 ...
有無看到話唔好對會員做不敬的行為 師兄唔係俾你罵 係要尊重 你要人教就聽話 唔通你在學校對老師都無禮?

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 13:53 發表

得喎 一面力都無
可能會內傷

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 13:53 發表

人地可能有錢到請人番黎教呢?
少爺? 我估cgf唔受自大 無品的少爺 不過姑爺仔唔算

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:56 發表

佢除左同人用 D 唔中唔英既填字遊戲撐 , 仲識做 D 乜丫

佢係呢個 post 入面已經證實左佢既能力
講理論唔夠講 , 講做人唔夠講
淨係識話上一代唔開路 , 唔開路佢晨早餓死左喇~~
要多謝神啊  當佢要自已一個人 無錢無人幫的時候 就會覺得現在好好啦 我有次去camp 有個同學啊媽唔俾佢去 話怕佢受傷 這就叫好環境?
受不了苦的人永遠不會成功

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:59 發表

富蘭克林 , 莫札特 .......??

all of them are famous people, but how many famous people in 500,000,000,0 people

93 年 is fake
我今年10 year`s old
你gum無恥, you can say ` I earn $1000000000 ...
你又知佢講大話? 要知真唔真就打game啦

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 14:03 發表

人地出世就出名 ?? 佢地靠後天成功而出名
世界上多唔多呢 D 人 , 你望下你 , 真係你好意思問

死剩把口 , 10 歲仔就叫你老豆過黎評理 , 睇下邊個岩 ??
其實係唔係膠登來了  小朋友 lcy神同你可能係兄弟

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 14:04 發表

買多兩個托
唔係木板咩

引用:
原帖由 sealsman 於 24-8-2009 14:06 發表
不如cgf搞個挑戰賽la,一人挑佢一樣強項,睇佢邊樣得
我挑佢....用5mW的雷射 邊個盲先

引用:
原帖由 kimkileo 於 24-8-2009 14:06 發表

睇到呢個reply我即刻笑左出黎....
死神來了 死神笑了 死神大人 係唔係要帶d野走啊

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 14:07 發表

亦有好多好朋友參加 , 大家都係 "頂佢唔順" 而自發既行動
咩來的 請問有無網址 ?咩事禁勁

引用:
原帖由 crazy_herman 於 24-8-2009 14:10 發表

CGF係時候要請番個翻釋啦
你講d野我十句有八句唔明
師兄有無諗下咩學校教的「英文」係禁樣呢 lf2神 你邊間學校啊 唔該

http://www.civiliangunner.com/cg ... 5&goto=lastpost
禁言完又回來
幾時永久禁言?

發新話題