發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 12:41 發表
說得對 當打game時講錯野 就慘過俾人射一雞八千
有條友口沒遮攔 , 講野唔經腦
38 打 39 最後 7X 打 1 , 最後打完 , 佢不知幾聽話

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 24-8-2009 12:50 發表
單兄無需動氣,細路仔識乜野丫
有人講左一句我拍手

細個唔教 , 大個唔洗教
言教講唔聽 , 就黎個身教 , 打一鑊大鑊既
只有兩個下場 , "乖晒" 同 "唔玩"~~

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:16 發表
not 鋪路 is 教育

愛迪生?
1.extreme case
2. of course the affect of 環境 to every people are not the same

真是 main 環不0, Can you explain why 新一代 are worse thanold一代
教育 ?? 我無教咩 ?? 你又姓賴 ??
有例子就係極端 , 梗係啦 , 你唔夠我講丫嘛
環境固定 , 係睇人心想唔想爬 , 你自己下下逃避現實 , 你睇下你寫篇野講乜春 ??

你自己 "冥頑不靈" 唔夠人講道理 , 字都唔識多個話人 "main 環不0"
你知唔知咩叫 "版規" 呀~~
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=8
14.禁止使用 Konglish(以英文併音之廣東話,如 g ng g(知唔知) ng ming(唔明))。一些助語詞可以例外,如 ga(o架) ma(嗎,嘛)。

諗住同人撐之前 , 睇下人地係咩料先同人撐 , 你越撐只係會越肉酸

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:23 發表
how much? can you say)
ask oddan
富蘭克林 , 莫札特 ....... (逐個數 ?? 自己去 search)

唔夠人講諗住係呢 D 小事抽秤 ??

你 93 年 , 你今年 16 歲 , 夠唔夠疆同我 16 歲做既事比 ??

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:28 發表
愛莫能助
都唔知係邊個愛莫能助

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:34 發表
逆境自強只限能力, not 人格

逆境自強-not easy 改人格-very difficult

it is the view of 單哥, not mine
好難 ??

要你離開溫室面對現實梗難啦

你都知你人格有問題呢~~

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:37 發表
你係勁就今日出來打game 你小三怕你無錢 打街場
老規矩無限番 ??

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2009 13:34 發表

唔係CQV咩?
幾驚係 BBQ 呀~~

你知啦 , 有 D 人有讀寫障礙 , 寫字掉轉架
唔係邊得黎成日打錯字 ?? 我夠講得多啦 , 又唔見我打錯

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 13:40 發表

人地問得榴彈喎
即係佢老豆老母唔慌窮啦
我洗怕佢~~

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:45 發表
好多好多 我全部wg野都無你e到禁多錢
幅相 2007 年架喇~~我又添多左 6 隻~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2009 13:45 發表
怕你打得佢唔痛....你知啦,人地有5mw紅外線盲你目..小心d好!
我有 綠雷射~~
仲有 ......

壁球炮

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 13:51 發表
難道你又知道?請看第14條
佢除左同人用 D 唔中唔英既填字遊戲撐 , 仲識做 D 乜丫

佢係呢個 post 入面已經證實左佢既能力
講理論唔夠講 , 講做人唔夠講
淨係識話上一代唔開路 , 唔開路佢晨早餓死左喇~~

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 13:54 發表
少爺? 我估cgf唔受自大 無品的少爺 不過姑爺仔唔算
之前有班 十膠 係 uwants 教而不善 , 口舌招尤 , 結果身教到而家聽聽話話

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 13:59 發表
富蘭克林 , 莫札特 .......??

all of them are famous people, but how many famous people in 500,000,000,0 people

93 年 is fake
我今年10 year`s old
你gum無恥, you can say ` I earn $10000000000 in 1 day`
Compare with  無恥人 such as you? My shame

人地出世就出名 ?? 佢地靠後天成功而出名
世界上多唔多呢 D 人 , 你望下你 , 真係你好意思問

死剩把口 , 10 歲仔就叫你老豆過黎評理 , 睇下邊個岩 ??

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 14:03 發表

原來果時十膠出黎切J謝天下係單爺造既事
亦有好多好朋友參加 , 大家都係 "頂佢唔順" 而自發既行動

發新話題