發新話題

lf2hooo 好好人

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:26 發表

教育 ?? 我無教咩 ?? 你又姓賴 ??
有例子就係極端 , 梗係啦 , 你唔夠我講丫嘛 (how do you say that, I only say one example is extreme)可恥
環境固定 , 係睇人心想唔想爬 , 你自己下下逃避現實 , 你睇下你寫篇野講乜春 ?? how do you know I 逃避現實, I study hard. I come HK from some village of mainland China so my eduation is low, but improve fastly.
你自己 "冥頑不靈" 唔夠人講道理 , 字都唔識多 ...
(字都唔識多 好好笑?)

你知唔知咩叫 "版規" 呀~~?

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊/挑釁其他版友者將被處罰,情況嚴重者將被永久禁言。

3.請勿對其他會員作出不敬行為、或刻意擾亂論壇秩序,違者將被處罰,情況嚴重者將被禁言。

4.如發現有人於POST WAR 中小事化大、火上加油或無事生有者將有可能作出適當處分,嚴重者將即時禁言。

諗住同人撐之前 , 睇下人地係咩料先同人撐 , 你越撐只係會越肉酸???????????

肉酸? 我唔care, I dont scare of 偽君子, I just want to prove the fact
我真係好好人!

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 13:34 發表

富蘭克林 , 莫札特 ....... (逐個數 ?? 自己去 search)

唔夠人講諗住係呢 D 小事抽秤 ??

你 93 年 , 你今年 16 歲 , 夠唔夠疆同我 16 歲做既事比 ??
富蘭克林 , 莫札特 .......??

all of them are famous people, but how many famous people in 500,000,000,0 people

93 年 is fake
我今年10 year`s old
你gum無恥, you can say ` I earn $10000000000 in 1 day`
Compare with  無恥人 such as you? My shame.
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -5 konglish 24-8-2009 22:39
  • gtoray 金錢 -5 konglish 24-8-2009 22:39
我真係好好人!

佢除左抄d仁義道德撐 , 仲識做 D 乜丫, 係人都得la

oddan係呢個 post 入面已經證實左佢既能力
講理論唔夠講 , 講做人唔夠講

淨係識話上一代唔開路 , 唔開路佢晨早餓死左喇~~???
gum第一代就餓死la 傻瓜
sdd
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 14:11 發表

師兄有無諗下咩學校教的「英文」係禁樣呢 lf2神 你邊間學校啊 唔該
none of your business
我真係好好人!

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 14:03 發表

人地出世就出名 ?? 佢地靠後天成功而出名
世界上多唔多呢 D 人 , 你望下你 , 真係你好意思問

死剩把口 , 10 歲仔就叫你老豆過黎評理 , 睇下邊個岩 ??
我用one year 就 can ABC and type Chinese, I am very hard working already.
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 14:15 發表

小朋友 係This is none of your business. 才是完整句子啊
小朋友 CGF 一向都用口語, 口語一向都唔一定要完整句子
我真係好好人!

引用:
原帖由 crazy_herman 於 24-8-2009 14:18 發表

就 can ABC
係我睇錯定係你打錯
learn ABC I mean, I can speak English
我真係好好人!

引用:
原帖由 odaan 於 24-8-2009 14:17 發表

都唔知邊個唔夠講
出黎打 Game 喎 , 你呢 ?? 唔係笠水呀嘛~~

唔知上一代有幾辛苦
呢 D 係未經歷過既無知
對於 D 盲字都唔識多個既吹水兒童

我地招晒標喇 , 等你夠疆出黎就開 Game 架 ...
開 Game?? 真架? give me your phone number first.

I need to study, return at 7 o clock
我真係好好人!

引用:
原帖由 crazy_herman 於 24-8-2009 14:22 發表

好叻呀
齊齊為lf2hooo can speak English掌聲鼓勵
Thank you, it needs to be hard working to learn English in 1 year
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 14:21 發表

你講口語定書面語啊 ? (起左小小 lf2hooo有玩跑online bf2 travian)
low b
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 19:15 發表
7點喎 返來味啊
返來
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 20:31 發表

神回來啦 推推推 點啊 幾時打game啊
next Sunday
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 20:34 發表

好 你快d去開post啦 等你
不好 你去開post啦 等你
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 20:36 發表

做咩 怕啊 你係樓主喎 如果我開你就可以唔去 你做host就一定要去喎
please type the words for me,  I am tired after studying
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 20:39 發表

你好tired? 打字都tired?
of course, I always need to check the dictionary
我真係好好人!

發新話題