發新話題

dboys m4a1 問題...

dboys m4a1 問題...

我買左支D-Boys M4A1 (BI-3681) 叉左電之後射左3份1排彈倒....
想再射但係射吾到....我扣機時d聲個feel好似想嘔又嘔吾出甘....
掂算? thx a lot!!

係唔係唔夠電呀, 有無試過換第二舊電試試?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-8-2009 01:42 發表
係唔係唔夠電呀, 有無試過換第二舊電試試?
但係支槍新買的...已經叉足12個鍾...
仲有我想問問...掂知道把槍掃左齒? thx=]

掃天梯乎?

引用:
原帖由 LesterCPY 於 26-8-2009 01:45 發表

咁你有無試過換電先,國產電既話好難講架woo

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-8-2009 02:27 發表

甘又冇...等我買多舊電試下...吾該Ching!

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-8-2009 02:27 發表

原來真係舊電既問題....吾該c hing=]

你個差機係唔係跟槍送既如果係 最好買一個好d既差機
唔係既話好易差死電

老實講,國產差機同電都係不用為妙呀~

引用:
原帖由 LesterCPY 於 26-8-2009 01:45 發表

聽聲
聽到有摩打聲,有好响的齒輪聲,但係無pok pok聲出彈,就應該係d 齒有問題

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-8-2009 03:24 PM 發表
老實講,國產差機同電都係不用為妙呀~
同意,
本人自己都有個經歷,
就係用國產電玩...
然後冇電要差電....
差下差下10分鐘後...
出煙!!
好彩部機自動燒feel屎....
最後冇事....

del

發新話題