發新話題

論壇遊戲

引用:
原帖由 蕉皮 於 17-9-2009 01:08 發表

我想申請調職,調去控煙辦
等拎表後申請再排期..你返屋企等消息啦

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 17-9-2009 01:12 發表

等拎表後申請再排期..你返屋企等消息啦
仲有無其他空缺呀?

引用:
原帖由 蕉皮 於 17-9-2009 01:15 發表

仲有無其他空缺呀?
慢慢簡

http://hkucsb.hku.hk:8080/advertsys/allvacancyC.html

我見有d forum真係有d game ga
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

其實回post快到變聊天室都係一種樂趣

引用:
原帖由 蕉皮 於 17-9-2009 01:03 發表

其實我係食環處
其實案發現場係私人地方.....

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 17-9-2009 01:43 發表
間唔中有知女member 彈出o黎,倒水咁出post好玩d
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 17-9-2009 01:43 發表
以前同馬sir晨早玩....

不過係成塊版咁玩

人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2009 01:45 發表

間唔中有知女member 彈出o黎,倒水咁出post好玩d
雖則係樹咁耐....但係都會追唔切post

引用:
原帖由 阿芝 於 17-9-2009 01:45 發表

以前同馬sir晨早玩....

不過係成塊版咁玩
朝朝洗地......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 17-9-2009 01:47 發表

雖則係樹咁耐....但係都會追唔切post
吹水功力深厚先可以追到

引用:
原帖由 HunterX 於 17-9-2009 02:36 發表

朝朝洗地......
洗得好乾淨

朝朝洗地...??我又洗
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 於 17-9-2009 09:29 發表
起身又一個新開始
咁死亡呢...

發新話題