29 12
發新話題

究竟依家D人係點諗…

引用:
原帖由 dondon24 於 18-9-2009 18:52 發表

有錢收...
Who fxxking care
就係呢d諗法,我認為新一代(包括我自己)已經無必要生存落去

唔好張自己個套觀念套係別人身上,除非你認為別人和自己完全相同

我又想問一個問題..假如對方出雙倍,各位師兄又會點做呢?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 18-9-2009 19:53 發表
先到先得,我個人比較講誠信

引用:
原帖由 蕉皮 於 18-9-2009 20:01 發表

先到先得,我個人比較講誠信
我個人都好講誠信既...不過好老實咁講,做唔做到好似師兄咁就我自己都清楚

引用:
原帖由 seamoncheng 於 18-9-2009 20:08 發表

我個人都好講誠信既...不過好老實咁講,做唔做到好似師兄咁就我自己都清楚
錢係重要,但國狗m4人都有講:[足夠便夠]

引用:
原帖由 seamoncheng 於 18-9-2009 19:53 發表
佢肯比夠雙倍,我會話佢知買全新仲平

引用:
原帖由 sunny2014 於 18-9-2009 20:17 發表

佢肯比夠雙倍,我會話佢知買全新仲平
嘩.........
比雙倍個D極有可能玩野.
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 18-9-2009 20:29 發表

嘩.........
比雙倍個D極有可能玩野.
當然…
點可能有人比成三千幾銀買枝二手國狗AEG

引用:
原帖由 sunny2014 於 18-9-2009 20:31 發表

當然…
點可能有人比成三千幾銀買枝二手國狗AEG
我地唔排除會有小朋友咁會

引用:
原帖由 derek 於 18-9-2009 17:14 發表
總有人覺得錢, 係萬能嘅
其實錢真係萬能架...不過幾廿蚊就唔係萬能咁解囉...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

只不過係個假設姐...現實應該都唔會有d咁既事發生

sunny , 下次賣野出聲 !!

買樓都喺咁
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 18-9-2009 21:34 發表

其實錢真係萬能架...不過幾廿蚊就唔係萬能咁解囉...
冇錯.
萬唔萬能就真係要睇下個個係咩數目啦.
太陽神

29 12
發新話題