25 12
發新話題

AK47生產商申請破產

引用:
原帖由 M1616 於 25-9-2009 13:51 發表
不如將D槍改為氣槍電槍喇 間公司重組後就叫伊茲馬什玩具槍公司
好似"真劍"公司出品的 aeg type56,type97,svd....
“用我們的雙手,向那黑暗專制的另一邊傳播自由!
啊!自由的人民啊!我們是永遠征服不了的!”

引用:
原帖由 kimkileo 於 25-9-2009 14:34 發表

冇仗打我都冇生意架..........
戰爭係可以製造出黎既~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-9-2009 15:37 發表

戰爭係可以製造出黎既~~
橋唔怕舊最緊要受...........

蘇聯曾出過一批AK系列槍械,除槍管倒塞外其他零件無改,在英國市塲曾風光一個時間,後英政府連忙改例,"所有進口奄槍必定要有proof house驗証?"
上圖蘇聯奄槍証明書

尊重人格, 請勿抄習

奇貨可居
傳聞中呢間廠出的co2 ak

引用:
原帖由 Andy 於 25-9-2009 17:56 發表
奇貨可居
傳聞中呢間廠出的co2 ak
係奄槍.........不能發射,但可作教材
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 25-9-2009 18:10 發表

係奄槍.........不能發射,但可作教材
仲有隻係改左做玩具槍,打co2
IZHMASH' Yunker-3 semi-automatic CO2 rifle is designed for target shooting. 90% of its parts are genuine AK-74 / AKM assault rifle parts

以往推動世界革命嘅名槍會唔會因為咁買少見少?
最後AK會愈來愈值錢呢?

引用:
原帖由 peter195 於 26-9-2009 01:12 發表
以往推動世界革命嘅名槍會唔會因為咁買少見少?
最後AK會愈來愈值錢呢?
正如香港有一句告白"各大藥房均有代售"成個東歐都製造AK.......值錢?
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 HKVC 於 25-9-2009 15:12 發表

好似"真劍"公司出品的 aeg type56,type97,svd....
真劍係真槍廠?!

25 12
發新話題