發新話題

平時支槍唔玩你地會點處理

放入槍裝,靠牆直放[]

周圍塞..

我自己有時掛住...不過少位...所以大多數放係櫃裹面[]

Put into the bag.[]
The only easy day... was YESTERDAY

引用:
原帖由 bravohk 於 2007-1-20 18:51 發表

大塵買支雞毛掃己經解決左啦~有時抹下槍都系樂趣!卦出黎得閒望到系開心D架~
忙丫嗎~ 一次過抹咁多技好花時間
我屋企又特別多塵,一兩日就已經好多塵係技槍上面,個個星期抹都覺得心痛,怕會影響佢地o既性能丫嗎~

引用:
原帖由 路比 於 21-1-2007 01:56 發表

忙丫嗎~ 一次過抹咁多技好花時間
我屋企又特別多塵,一兩日就已經好多塵係技槍上面,個個星期抹都覺得心痛,怕會影響佢地o既性能丫嗎~
抹鎗都係一種樂趣[]
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 21-1-2007 08:17 發表

抹鎗都係一種樂趣
抺下抺下...... 可以增進感情添 []

引用:
原帖由 qkraymond 於 21-1-2007 18:47 發表

抺下抺下...... 可以增進感情添  
抺下抺下抺出火[]

引用:
原帖由 attacker2006 於 21-1-2007 20:58 發表

抺下抺下抺出火
出火無所謂 , 最怕係走火 [] [] 咁就大件事 !

兄第咪再捽 , 走火啦 []

引用:
原帖由 qkraymond 於 21-1-2007 21:04 發表

出火無所謂 , 最怕係走火   咁就大件事 !

兄第咪再捽 , 走火啦  
[a1] 出汁

放返入槍袋,就周圍放

2.....掛在牆處當裝飾
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

引用:
原帖由 qkraymond 於 21-1-2007 21:04 發表

出火無所謂 , 最怕係走火   咁就大件事 !

兄第咪再捽 , 走火啦  
你諗咗去邊呀[]
本來無一物, 何處惹塵埃

輪流擺出黎通屋放or入盒

擺入袋放係家姐床度~

發新話題