發新話題

CGF back

Oh  no~~~
D帖唔見哂...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

唔止...仲降級變返二級准尉

CGF 版 Back to the Future

引用:
原帖由 於 8-11-2009 23:39 發表

幾時又會黎多次?
又可以整多個「CGF 時光倒流紀念勳章」

引用:
原帖由 於 8-11-2009 23:48 發表

就親而家整多野啦.
整多野又上少一日cgf架啦喎...

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 8-11-2009 23:49 發表
岩岩寫緊essay.....關於time travel....

之後check左入cgf= =

10月15號既....
穿越了~~
未來人你好

引用:
原帖由 蕉皮 於 8-11-2009 23:53 發表

坐火車返左10月15日
佢梗係坐左回到未來既時光車啦...

引用:
原帖由 hwlam 於 9-11-2009 14:29 發表
mo jor MS sir D帖  
咁粒4.6x30mm點算...

我既第一個勛章...終於...

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-11-2009 21:01 發表

係呢個post留名就有.....
呢啲叫"因禍得福"...?

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-11-2009 11:08 發表

有冇以為阿公夾帶私逃呢.....
又冇諗過wo... 有幾多姐...

引用:
原帖由 一等兵 於 10-11-2009 22:30 發表

唔好停........唔好停.............快d快d........出post啦
我要姦番個一等准尉番黎...

引用:
原帖由 蕉皮 於 10-11-2009 22:50 發表

姦post做咩唔叫我?
黎啦黎啦...齊齊姦

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 10-11-2009 22:59 發表

其實我地CGF好似掉轉左喎,由低至高應該係:一級准尉-->二級准尉-->三級准尉-->四級准尉-->五級准尉(特級准尉)先啱喎
詳見http://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E7%BE%8E%E5%9B%BD%E9%99%86%E5%86%9B 軍階 ...
CGF有CGF既軍階級

Long live the CGF

發新話題