32 123
發新話題

[others] 新仔玩GBB

新仔玩GBB

小弟未玩過GBB...但都睇過下文咁啦
咁就快到X'mas...有錢買槍啦...想買支GBB玩下
心裡諗住買支金弓 m4 GBB自己再改
or WE scar...你地話邊支好
定系等VFC的scar同m4 ?
唔該曬

金弓 agm都好好
好左平,D件又出得多
we 就好在有保養

引用:
原帖由 亞mac 於 9-11-2009 09:37 PM 發表
金弓 agm都好好
好左平,D件又出得多
we 就好在有保養
不建議選@GM,睇完我怕你會驚
http://www.youtube.com/watch?v=OF4MTKnFPTo

另外想問一問...KJ的m4好唔好?

引用:
原帖由 ericng94 於 9-11-2009 21:51 發表
同we有得輝

引用:
原帖由 ericng94 於 9-11-2009 21:51 發表
性能唔錯
外觀派就玩we

一定要M4?MP7 個人覺得唔錯......

WE ............
唔好啦
我朋友sam524枝WE m4過左jj
死死地氣去軍軍軍
用左佢200

都係金弓,agm啦
金弓要改都係個blowback個頂同blot lock

引用:
原帖由 Flanker 於 9-11-2009 10:34 PM 發表
唔好啦
死死地氣去軍軍軍
用左佢200

都係金弓,agm啦
JGM4A1好似四圍都無貨

引用:
原帖由 Mr.X 於 9-11-2009 22:50 發表
JGM4A1好似四圍都無貨
而家全大陸仲係暫停左...

回覆 8# 的帖子

要較力,攝一片簿片搞掂

引用:
原帖由 fai84 於 9-11-2009 23:40 發表
要較力,攝一片簿片搞掂
佢唔識

引用:
原帖由 CWHS 於 9-11-2009 23:36 發表

而家全大陸仲係暫停左...
咁大獲?!
咁咪有排都無貸返....................

引用:
原帖由 Alex_山 於 10-11-2009 11:27 發表

咁大獲?!
咁咪有排都無貸返....................
有廠名既如JG, AGM無哂聲氣, 有風聲話AGM老版比人(啪)左tim.
而家市面上有D無marking又無廠名既槍同匣.
急住玩, 可以買既

引用:
原帖由 Vindicator 於 9-11-2009 22:34 發表
唔好啦
死死地氣去軍軍軍
用左佢200

都係金弓,agm啦
其實可以買o既時候confirm支槍係under jj,呢個係買家的權利,如果唔係買左支唔合法的槍點用阿~
最緊要confirm 用左 top gas都唔會過jj~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

32 123
發新話題