發新話題

P90 個真品ring sight 好唔用ga?

引用:
原帖由 一等兵 於 10-11-2009 23:37 發表

爆粗唔係錯.....只不過你知唔知咩叫禮貌咩叫尊重啫
你們未經我同意就叫我做肓神, 唔通又知咩叫禮貌咩叫尊重咩
我真係好好人!

引用:
原帖由 zeta 於 10-11-2009 23:39 發表

唔好咁
盲目神得個小三, 我地應該大大力糾正佢d錯處等佢唔好再錯........

講得好
我真係好好人!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 10-11-2009 23:43 發表

你點對人,人點對你
你送我`肓神`個名, 我咪粗口回敬lo
我真係好好人!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 10-11-2009 23:44 發表

知唔知咩叫大大力糾正呀
I wanna try
我真係好好人!

I go to sleep
我真係好好人!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-11-2009 17:03 發表

如果其他人你認為唔夠資格話你, fine, 咁我夠未?
我敢膽講, 如果香港過半都係你呢重自以為是, 是非不分ge細路, 不出十年香港一定淪陷

爆粗唔等於錯, 呢個問題你大可以返學校試下, 我地話你插你無用ga, ...
小學三年級都知 `適當的時侯做適當的事` 學校唔比做愛, 去妓院(改一摟一凰)做, 有錯?  正如你de不停用肓神個名恥辱我, 我用粗口回敞都唔過分啫

我錯在lazy, 利用傳達信息, 唔自己send俾你de.  lazy 同 強姦 毫無相似

死狗? 4個英文字對你們綽綽有餘. 你不但理解力低 仲膚淺到以為得4個字 = 死狗

真係睇見你就火, 我敢膽講, 如果香港過半都係你呢重自以為是, 是非不分ge大人, 香港一定立即淪陷

你夠? 最冇資格係你

我真係好好人!

引用:
原帖由 wonglk 於 11-11-2009 19:53 發表

勁!
我住大埔,出街袋上面有個WONG字係上面,ACU色袋
見到我不妨傾兩句,我好有意思同你做男人既交流
男人既交流!?
我真係好好人!

引用:
原帖由 tony2005443 於 11-11-2009 19:59 發表

笑了
還有
konglish
又見到神的抄post能力了

還有呀...小3做愛有無錯知唔知?
咩國家俾小3做的
[我]字唔不一定係自已本人, 只是一個例予, 莫非你無讀過中文? 好明顯反駁係理性, 又點會涉及私人?
我真係好好人!

引用:
原帖由 於 11-11-2009 20:01 發表

細路. 香港係唔可以開妓院架.
適當的時侯做適當的事. 咁你就睇左板規先爆粗啦.
等消失啦.
細路, 我冇話一定要香港lo
我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-11-2009 20:02 發表

拳頭就係男人既語言!
雖然睇黎你都唔識呢種語言架啦
拳頭就係肓毛既語言!
我真係好好人!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 20:10 發表

你入得泥呢度,就要守呢度既規舉,唔守規舉既唔可以亦冇資格係呢度生存!!版規冇寫明唔準改花名,但寫明唔準講粗口!!!咩叫"你De"呀!你地就你地啦,唔識字就死番學校讀多兩年書啦死Kai子!!咩叫"用肓神個名恥 ...
又叫我死又話我kai

你入得泥呢度,就要守呢度既規舉!

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句。

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

恥辱都唔知?blind mo

http://dict.revised.moe.edu.tw/c ... ;cat=&imgFont=1
我真係好好人!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 20:16 發表

係"盲毛"呀!文盲!!
首先中gov 文盲的定義係識少過500中文字以上, 你又知我唔識? 我手寫板上寫得唔好+看錯, 前面都一早證明我證識寫
我真係好好人!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 20:23 發表

學你而已,你得罪我地CGF大部分人,辱罵你唔過份吖 我宜家就話你知,我係辱罵你呀!吹呀!!
仲有呀文盲神,恥辱呢.........唔係咁用架傻仔
你叫文盲神把啦~盲目神唔啱你呀
頭先仲話理直氣壯話`守呢度既規舉` 點知一講唔過人就自打嘴巴, 立即轉tie.  極度厚顏無恥
我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-11-2009 20:32 發表

中華人民共和國政府
幾隻字你都懶
「首先」應該係你仲有第二第三個point先會用既
衰過文盲
你又知我冇下文?

衰過文盲的我...都不如
我真係好好人!

發新話題