發新話題

P90 個真品ring sight 好唔用ga?

引用:
原帖由 一等兵 於 11-11-2009 17:57 發表

一向都係 下次升都唔知幾時
係咩 因為我見軍階章個樣唔同左
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-11-2009 17:03 發表

如果其他人你認為唔夠資格話你, fine, 咁我夠未?
我敢膽講, 如果香港過半都係你呢重自以為是, 是非不分ge細路, 不出十年香港一定淪陷

爆粗唔等於錯, 呢個問題你大可以返學校試下, 我地話你插你無用ga, ...
蠔爺唔洗禁勞氣,飲杯茶順下先等我地鞭死佢咪得囉

引用:
原帖由 surefire0828 於 11-11-2009 18:02 發表

係咩 因為我見軍階章個樣唔同左
唔講又真係唔覺喎
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-11-2009 17:03 發表

真係睇見你就火, 仲有無遺言?!
唔知我又咁學怇咁玩會唔會俾人ban呢...

引用:
原帖由 一等兵 於 11-11-2009 18:14 發表

唔講又真係唔覺喎
改左用USMC Rank之前係US Army

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 18:16 發表

改左用USMC Rank之前係US Army
我覺得Army靚啲  
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:

如果其他人你認為唔夠資格話你, fine, 咁我夠未?
我敢膽講, 如果香港過半都係你呢重自以為是, 是非不分ge細路, 不出十年香港一定淪陷

爆粗唔等於錯, 呢個問題你大可以返學校試下, 我地話你插你無用ga, ...
小學三年級都知 `適當的時侯做適當的事` 學校唔比做愛, 去妓院(改一摟一凰)做, 有錯?  正如你de不停用肓神個名恥辱我, 我用粗口回敞都唔過分啫

我錯在lazy, 利用傳達信息, 唔自己send俾你de.  lazy 同 強姦 毫無相似

死狗? 4個英文字對你們綽綽有餘. 你不但理解力低 仲膚淺到以為得4個字 = 死狗

真係睇見你就火, 我敢膽講, 如果香港過半都係你呢重自以為是, 是非不分ge大人, 香港一定立即淪陷

你夠? 最冇資格係你

我真係好好人!

神終於訓醒喇

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 19:51 發表

小學三年級都知 `適當的時侯做適當的事` 學校唔比做愛, 我去妓院做, 有錯?  正如你de不停用肓神個名恥辱我, 我用粗口回敞都唔過分啫

我錯在lazy, 利用傳達信息, 唔自己send俾 ...
勁!
我住大埔,出街袋上面有個WONG字係上面,ACU色袋
見到我不妨傾兩句,我好有意思同你做男人既交流

引用:
原帖由 wonglk 於 11-11-2009 19:53 發表

勁!
笑了
還有
konglish
又見到神的抄post能力了

還有呀...小3做愛有無錯知唔知?
咩國家俾小3做的

無事無事 冷靜冷靜

引用:
原帖由 wonglk 於 11-11-2009 19:53 發表

勁!
男人既交流!?
我真係好好人!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 19:59 發表

男人既交流!?
wonglk師兄 講明d啦 小3唔明嫁
無事無事 冷靜冷靜

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 19:51 發表

小學三年級都知 `適當的時侯做適當的事` 學校唔比做愛, 我去妓院做, 有錯?  正如你de不停用肓神個名恥辱我, 我用粗口回敞都唔過分啫

我錯在lazy, 利用傳達信息, 唔自己send俾你de.  lazy 同 強姦 毫無相似

死狗? 4個英文字對你們綽綽有餘. 你不但理解力低 仲膚淺到以為得4個字 = 死狗

真係睇見你就火, 我敢膽講, 如果香港過半都係你呢重自以為是, 是非不分ge大人, 香港一定立即淪陷

你夠? 最冇資格係你
細路. 香港係唔可以開妓院架.
適當的時侯做適當的事. 咁你就睇左板規先爆粗啦.
等消失啦.

引用:

我錯在lazy, 利用傳達信息, 唔自己send俾 ...
war game事game場了

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 19:59 發表

男人既交流!?
拳頭就係男人既語言!
雖然睇黎你都唔識呢種語言架啦

發新話題