發新話題

P90 個真品ring sight 好唔用ga?

P90 個真品彈匣 在wargame好唔用ga?

bb彈 有咩好過 5.7mmx28? 我買6mm 但係 8mm 好?

gun street 有冇得買個真品
今晚打老虎

引用:
原帖由 noel 於 11-11-2009 20:17 發表

細佬...咁你想點解決?
拿…佢要文明既方法咪文明囉
「槍」係「科技」既一個尖端
「科技」係「文明」既一部份
用槍,背對背行十步轉身開槍,夠文明未?

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 20:10 發表

你入得泥呢度,就要守呢度既規舉,唔守規舉既唔可以亦冇資格係呢度生存!!版規冇寫明唔準改花名,但寫明唔準講粗口!!!咩叫"你De"呀!你地就你地啦,唔識字就死番學校讀多兩年書啦死Kai子!!咩叫"用肓神個名恥 ...
又叫我死又話我kai

你入得泥呢度,就要守呢度既規舉!

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句。

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

恥辱都唔知?blind mo

http://dict.revised.moe.edu.tw/c ... ;cat=&imgFont=1
我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-11-2009 20:19 發表

人地肯先得ga

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 20:16 發表

係"盲毛"呀!文盲!!
你做乜恥辱佢阿!??

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 20:19 發表
恥辱都唔知?blind mo
英文字點寫你識唔識呀?
文盲係illiteracy呀ばがやろ

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 20:19 發表

又叫我死又話我kai

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句。

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於 ...
學你而已,你得罪我地CGF大部分人,辱罵你唔過份吖 我宜家就話你知,我係辱罵你呀!吹呀!!
仲有呀文盲神,恥辱呢.........唔係咁用架傻仔
你叫文盲神把啦~盲目神唔啱你呀

引用:
原帖由 noel 於 11-11-2009 20:21 發表

人地肯先得ga
最多槍我搵囉
一人一枝TT33好唔好?
我怕盲神無力扣雞咋

o靚模, 裸模, 露毛同冇毛都見過
blind mo係咩尼架
今晚打老虎

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-11-2009 20:23 發表

最多槍我搵囉
一人一枝TT33好唔好?
我怕盲神無力扣雞咋
人地小朋友不如彈BB彈算la...

引用:
原帖由 noel 於 11-11-2009 20:24 發表

人地小朋友不如彈BB彈算la...
彈?算啦,一人讓一步,BB彈槍
佢用6mm,我用.22BB,讓晒佢啦

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-11-2009 20:19 發表

佢未行完第一步我諗旁觀既人已經忍唔住1人6粒打埋去

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 20:23 發表

學你而已,你得罪我地CGF大部分人,辱罵你唔過份吖 我宜家就話你知,我係辱罵你呀!吹呀!!
仲有呀文盲神,恥辱呢.........唔係咁用架傻仔
你叫文盲神把啦~盲目神唔啱你呀
101653 對此帖讚十萬個好!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 20:16 發表

係"盲毛"呀!文盲!!
首先中gov 文盲的定義係識少過500中文字以上, 你又知我唔識? 我手寫板上寫得唔好+看錯, 前面都一早證明我證識寫
我真係好好人!

引用:

又叫我死又話我kai

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於 ...
咁你知唔知咩叫自取其辱阿?

ps.你真係有潛質做沙包

發新話題