發新話題

P90 個真品ring sight 好唔用ga?

回覆 10# 的帖子

咁你咪買個黎用囉
答你唔好用,你又會問點解............
答你好用, 最後又係問邊到買, 岩唔岩裝之類..............

P90真槍我未玩過, 唔識答你, 不過你用之前先考慮出發點係為咩?

型? 準? 耐用? 穩定?? 如果你識答呢個問題, 根本唔需要再問落去
British 4th Armoured Brigade

引用:
原帖由 蕉皮 於 10-11-2009 22:49 發表

你做過咩你自己應該最清楚,無謂要人數你不是
我做人一向問心無愧, 我有不是你就數出le
我真係好好人!

引用:
原帖由 lf2hooo 於 10-11-2009 22:54 發表

唔知邊個向g大佬講粗口呢?

引用:
原帖由 蕉皮 於 10-11-2009 22:57 發表

唔知邊個向g大佬講粗口呢?
除左厚顏無恥之外我搵唔到其他形容詞形容盲目神....

引用:
原帖由 lf2hooo 於 10-11-2009 22:54 發表

引用:
原帖由 gtoray 於 9-11-2009 18:00 發表

引用:
原帖由 zeta 於 10-11-2009 23:01 發表

除左厚顏無恥之外我搵唔到其他形容詞形容盲目神....
有d人做左....唔記得ma

引用:
原帖由 lamwk00 於 10-11-2009 21:42 發表
你好用既定義係點先??
ring sight.真品的是沒有單買的, beside 真品 ring sight 無可能裝到上玩具槍

有個 web site 有售, 不過唔寄香港
http://www.kicbbgun.com.tw/shop/ ... info=p4568_-------- ...
唔知就唔好亂講.....
小弟正有過真ring sight,完全唔洗改就直接裝到落枝Marui P90上.

致於說好不好瞄...小弟就覺得好ok.
因這P90及其瞄鏡是尊給那些平時少開槍如炮兵等非一線部隊用.所以特別設計得簡單易用.
另因主設計是用來對付近距離的敵軍.所以裝落玩具槍上也很匹配.

但也是有缺點.
如因大部份同好還是習慣單眼看紅點鏡的.但這鏡相對細少.但此鏡一定要雙眼看才可.要練習少少習慣.
另因是自然給光,全黑下紅色T point不太光,難瞄少少.

總之,有能力買到的請買,不太會另你失望..

附件

10-11-2009 23:05

10-11-2009 23:05

引用:

厚顏無恥+屎frog鬼

做錯重唔知衰

引用:
原帖由 lamwk00 於 10-11-2009 22:53 發表
咁你咪買個黎用囉
答你唔好用,你又會問點解............
答你好用, 最後又係問邊到買, 岩唔岩裝之類..............

P90真槍我未玩過, 唔識答你, 不過你用之前先考慮出發點係為咩?

型? 準? 耐用? 穩定?? 如果 ...
好明顯, le 條唔係封閉問題, 唔通會有人想個answer 只係 唔好用/好用?

學習都想知個reason la. 好多answer 係book 上有, 不個student 都想知個reason ga.

出發點= 實用
我真係好好人!

盲神,你要既答案係到
好好用
好岩裝
美國有賣

引用:
原帖由 蕉皮 於 10-11-2009 22:52 發表

不如集體要求ban番佢啦
NONONO
禁快 死佢我地邊有post姦呀

引用:
原帖由 於 10-11-2009 23:03 發表

驚佢睇唔到
係到再upload次

引用:
原帖由 zeta 於 10-11-2009 23:07 發表

驚佢睇唔到
係到再upload次
如果唔係呢個post....我都幾乎忘記左呢位神一般的存在..

引用:

態度傲慢
思想自我中心
說話KAI
做人厚顏無恥
問問題不知所謂
等等...

唔知算唔算??

引用:
原帖由 mk23 於 10-11-2009 23:05 發表

唔知就唔好亂講.....
小弟正有過真ring sight,完全唔洗改就直接裝到落枝Marui P90上.

致於說好不好瞄...小弟就覺得好ok.
因這P90及其瞄鏡是尊給那些平時少開槍如炮兵等非一線部隊用.所以特別設計得 ...
THANKS, there are very less info of the ring sight, by the way could you pelase share more pictures
我真係好好人!

發新話題