發新話題

P90 個真品ring sight 好唔用ga?

唔知點解佢果句"i go to sleep"好似某位 心心教主咁...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 10-11-2009 23:50 發表

係呀,咁點解你Frog呀公唔係Frog死神呢??肓目神呢個名好似係死神改架bo
你又點知佢有冇frog我呢....

引用:
原帖由 lf2hooo 於 10-11-2009 23:24 發表

爆粗 = 錯?
我錯在拉gtory做儀生品
你返學係咪可以唔跟校規,出街係咪可以唔守香港法律...(雖則我自己都唔係好想守..)
不過你黎得CGF就應該守呢樹既規則.....

引用:
原帖由 於 11-11-2009 11:38 發表
好野..搬左過黎吹水區...大家又可以盡情...
盡情還盡情....唔好太過火呀...

引用:
原帖由 lf2hooo 於 10-11-2009 23:49 發表

I wanna try
咁約出黎比你體驗下囉
死小孩係要被修正既
再唔係,玩下角扮演囉
你做阿寶,我地做布萊德艦長

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 10-11-2009 23:50 發表

係呀,咁點解你Frog呀公唔係Frog死神呢??肓目神呢個名好似係死神改架bo
明肴底

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 11-11-2009 01:36 發表
小弟新黎
請問E個係咩Post來的?
5係講鏡既咩
礙於佢完全無心求教又自以為事
之前仲粗口阿公
呢條友已經係人民公敵

好野 可以落力鞭la  

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-11-2009 11:37 發表

你又點知佢有冇frog我呢....
咁..........死神大人你冇出聲吖ma

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-11-2009 11:45 發表

盡情還盡情....唔好太過火呀...
Yes Sir
我地會係唔太過火既情況下落力鞭佢
引用:
原帖由 於 11-11-2009 12:21 發表

放心啦..我地會盡量克制..不過樓主未必會作出嚴厲的反抗
佢唔洗嚴厲既反抗,佢一反抗我就大大力鞭落去 鞭屎佢

唉.........

正題,真野係可以同支槍分開買,買得到,唔係好難搵,裝到落馬記度
但係唔好用,透光率唔好,個場暗d都睇唔到人
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 於 11-11-2009 12:27 發表

冇計..阿公太良善,.,,我好了解..因為我都係善良既人..
.....我依家好唔善良咩....

發新話題