發新話題

P90 個真品ring sight 好唔用ga?

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-11-2009 14:01 發表

.....我依家好唔善良咩....
直情邪惡啦

邊有小朋友夠彊同死神做friend姐

師兄你都係轉營啦

引用:
原帖由 101653 於 11-11-2009 14:06 發表

直情邪惡啦
邊有小朋友夠彊同死神做friend姐
師兄你都係轉營啦
我都係做好我份工者......
我已經試過用人頭做燈籠,人皮做風箏,人血做糖水,眼珠做波子去氹小朋友架啦.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-11-2009 15:04 發表

我已經試過用人頭做燈籠,人皮做風箏,人血做糖水,眼珠做波子去氹小朋友架啦.....
人腦豆腐花

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-11-2009 15:04 發表

唔怪得D小朋友唔夠彊同死神做朋友

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 15:45 發表

唔怪得D小朋友唔夠彊同死神做朋友
咁等我再改良下的產品先.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-11-2009 16:13 發表

咁等我再改良下的產品先.....
整返d棒棒糖細路們應該好受落
越長越好

引用:
原帖由 wonglk 於 11-11-2009 16:17 發表

整返d棒棒糖細路們應該好受落
越長越好
特長人血棒棒糖

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 11-11-2009 16:21 發表

特長人血棒棒糖
地獄最受歡迎既係"肋骨脆糖","糖手指",仲有"糖心"....

引用:
原帖由 lf2hooo 於 10-11-2009 23:12 發表
係我, 我admit 不過係又點?
引用:
原帖由 lf2hooo 於 10-11-2009 23:24 發表
爆粗 = 錯?
我錯在拉gtory做儀生品
如果其他人你認為唔夠資格話你, fine, 咁我夠未?
我敢膽講, 如果香港過半都係你呢重自以為是, 是非不分ge細路, 不出十年香港一定淪陷

爆粗唔等於錯, 呢個問題你大可以返學校試下, 我地話你插你無用ga, 等學校話你知

你咁講同果個強姦犯有咩分別?!我姦人 = 錯? 我錯在俾警察捉到

我地唔ban你你就得得戚戚, 好喇, 俾人ban果陣又咪係死狗一條, 又咪係死剩果4個英文字?!
多個都無!

真係睇見你就火, 仲有無遺言?!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-11-2009 17:03 發表

如果其他人你認為唔夠資格話你, fine, 咁我夠未?
我敢膽講, 如果香港過半都係你呢重自以為是, 是非不分ge細路, 不出十年香港一定淪陷

爆粗唔等於錯, 呢個問題你大可以返學校試下, 我地話你插你無用ga, ...
蠔爺冇謂為的花o靚咁火呀.....

算啦俾我地慢慢調較下先啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 11-11-2009 17:46 發表
算啦俾我地慢慢調較下先啦
你咁快升返做特級既
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 11-11-2009 17:52 發表

你咁快升返做特級既
一向都係 下次升都唔知幾時
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

發新話題