發新話題

P90 個真品ring sight 好唔用ga?

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 20:19 發表

又叫我死又話我kai

你入得泥呢度,就要守呢度既規舉!

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句。

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於 ...
學你而已,你得罪我地CGF大部分人,辱罵你唔過份吖 我宜家就話你知,我係辱罵你呀!吹呀!!
仲有呀文盲神,恥辱呢.........唔係咁用架傻仔
你叫文盲神把啦~盲目神唔啱你呀

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 20:29 發表

首先中gov 文盲的定義係識少過500中文字以上, 你又知我唔識? 我手寫板上寫得唔好+看錯, 前面都一早證明我證識寫
識寫有咩用?請解析咩叫blind mo吖文盲神

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 20:32 發表
Read

http://dict.revised.moe.edu.tw/c ... ;cat=&imgFont=1
文言文用法用落白話文度  利害利害 不愧係文盲神

引用:
原帖由 zeta 於 11-11-2009 20:33 發表
招死神改盲目神個簽名做首富女
首富女+法王護衛隊

引用:
原帖由 里安 於 11-11-2009 20:39 發表
比我就收聲潛下先啦......
潛水都冇用,我要鞭到佢唔再番泥CGF

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 20:42 發表

頭先仲話理直氣壯話`守呢度既規舉` 點知一講唔過人就自打嘴巴, 立即轉tie. 極度厚顏無恥
指閣下乎 對你呢D不受歡迎人物洗講規舉 唔係比面咁多位版主,一早收你__!

盲目神文盲神面皮神仲有歪理神,一個人有4個神之名號,你都算經典la~lf2hooo

引用:
原帖由 gtoray 於 11-11-2009 20:51 發表

WAKAKAKAKAKAKA~~~~~
好強啊~~~
死la連阿公都玩埋一份

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 20:52 發表

未講 = 唔講?

on8+1 xi
咁就快D講啦,等緊你呀~

引用:
原帖由 gtoray 於 11-11-2009 20:54 發表
remind 大家
lf2hooo 係因為口不擇言, 對其他會員唔尊重
先後被禁言 7 及 14 日
依然固我先被 BAN 的
並唔係因為 frog 我而被 ban
佢係被 ban之後先 frog 我
Yes Sir

引用:
原帖由 lf2hooo 於 11-11-2009 20:55 發表

頭先仲話理直氣壯話`守版規` 點知一講唔過人就自打嘴巴, 立即轉tie.  極度厚顏無恥
引用:
原帖由 gtoray 於 11-11-2009 20:54 發表
remind 大家
lf2hooo 係因為口不擇言, 對其他會員唔尊重
先後被禁言 7 及 14 日依然固我先被 BAN 的
並唔係因為 frog 我而被 ban
佢係被 ban之後先 frog 我
lf2hooo,你同我講守版規講尊重?你有呢個資格咩!你有冇守版規呀!!你有冇尊重阿公同其他會員呀,冇吖ma咁你就冇資格同我講守版規講尊重!!人貴付自知,你連自知之明都冇,有咩資格出聲呀!

引用:
原帖由 gtoray 於 11-11-2009 20:58 發表

嚟啦~ 我等唔到喇~~
用你ge盲目 laser 射死我吧
顏射 pls
到底呢個係咪阿公泥架

引用:
原帖由 gtoray 於 11-11-2009 20:58 發表

嚟啦~ 我等唔到喇~~
用你ge盲目 laser 射死我吧
顏射 pls
小弟對這帖讚1000000000000000000000000000個好!!

強烈建議阿公今年搞番個CGF風雲人物選舉
我提名lf2hooo
因為佢一個人有6個神稱
(盲目神、文盲神、面皮神、歪理神、細路神、小三神)

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-11-2009 21:19 發表

六神合體.....
正呀呢句 六神合體

發新話題