發新話題

拆解豬豬SA (updated)

師兄琴日試完對佢既性能有d咩評價?

我就覺得hop up同射程就差d,同埋有時用單發冇反應,要用連發射幾飛再撥去單發先用到

借問聲各位師兄用咩火數既電呢..?

我新買番來用9.6v 3600mah大電試過一夾,因為驚掃所以琴日打game換左8.4v 1400mah細電

不過就好慢同冇咩力水

用番8.4v大電會唔會好d呢?

引用:
原帖由 mike-mike 於 23-4-2007 16:32 發表
尋日玩到last game, 見到3個敵人, 以為有得執啦(因為一直都係我俾人執...), 點知係殺咗一個後枝猪猪l85a1終於...變了一枝識嘔彈的電鐨...小弟當場被殺....
我試用單發個陣有時係嘔一粒,射一粒,嘔一粒,射一粒,嘔一粒,射一粒........

我豬豬l85a2條天梯終於都......

第一格爆開左...之後4-5格掃左一半

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-4-2007 20:32 發表

你有冇換彈弓???
用8.4還是9.6?
我換左km 0.8j 彈弓,電就8.4大電 intellect3600

我用緊Vestcoat Mans General Purpose

我都係鍾意webbing多d,不過比較難搵同埋d價錢...

引用:
原帖由 14692 於 30-4-2007 05:40 發表

係咪好似咁呢
(綠色大掃, 紅色微掃)
係呀~個病徵同你一模一樣

我諗緊點解決呢個死症

師兄有咩計

我都買左CA既天梯lu~

引用:
原帖由 B20_hk 於 30-4-2007 22:07 發表

SR25???
YES!!!
搵左好耐發覺最岩用應該都係佢

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-5-2007 21:56 發表

昨天換了
未試

GG個波箱好正好
精密
又方便
有誠議之作!!!
換天梯同彈弓真係好方便,今日我都換左條天梯同m100彈弓
順便爆埋波箱,建議自行加番d油

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-5-2007 22:20 發表

Yes, 乾抄牛河

加咗油後, 装摩打 (未裝天梯)
咪試吓....扣雞 看啲齒轉

點知...一轉成枱都係油
我就顏射..

引用:
原帖由 14692 於 18-5-2007 05:21 發表
你有所不知, H&K呢粒野D鋼水好硬......磨咗3個鐘先攪到咁
都難你唔到喎馬sir.....

發新話題