發新話題

拆解豬豬SA (updated)

引用:
原帖由 mike-mike 於 23-4-2007 16:32 發表
尋日玩到last game, 見到3個敵人, 以為有得執啦(因為一直都係我俾人執...), 點知係殺咗一個後枝猪猪l85a1終於...變了一枝識嘔彈的電鐨...小弟當場被殺....
我試用單發個陣有時係嘔一粒,射一粒,嘔一粒,射一粒,嘔一粒,射一粒........

引用:
原帖由 catchauhk 於 23-4-2007 16:34 發表
借問聲各位師兄用咩火數既電呢..?

我新買番來用9.6v 3600mah大電試過一夾,因為驚掃所以琴日打game換左8.4v 1400mah細電

不過就好慢同冇咩力水

用番8.4v大電會唔會好d呢?
不嬲都係8.4大電, 打過5,6場game都冇事, 但前幾日為咗個game換咗1面力彈弓...
(注, 我覺得係巧合)
眼光光~

引用:
原帖由 catchauhk 於 23-4-2007 11:57 發表
師兄琴日試完對佢既性能有d咩評價?

我就覺得hop up同射程就差d,同埋有時用單發冇反應,要用連發射幾飛再撥去單發先用到
..

我也有個問題

回覆 #72 et2003hk2002 的帖子

果條電線我飛埋走
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #73 et2003hk2002 的帖子

用平齒就夠

回覆 #75 catchauhk 的帖子

我用9.6v 2700mah ni-mh AA size電

回覆 #78 MG-42 的帖子

今次唔係天梯, 係摩打

引用:
原帖由 14692 於 24-4-2007 05:30 發表
用平齒就夠
thanks ar

引用:
原帖由 14692 於 24-4-2007 05:31 發表
我用9.6v 2700mah ni-mh AA size電
有甚麼好處和分別???

引用:
原帖由 14692 於 23-4-2007 05:34 發表
我冇架生換摩打齒呀
要遲少少先補相上嚟
去戰4 買, $60 蚊, 淨係買拆就得, 裝上去好易.....

真係?!
唔該華田

回覆 #85 B20_hk 的帖子

睇番第一頁既相你就明
恭舊電都夠打成日, 因為我用彈弓匣

引用:
原帖由 14692 於 24-4-2007 22:35 發表
睇番第一頁既相你就明
恭舊電都夠打成日, 因為我用彈弓匣
彈弓匣???
自己人玩就可以,派彈場....就

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-4-2007 21:10 發表

彈弓匣???
自己人玩就可以,派彈場....就
馬蛇好似唔用鏈的...

發新話題