16 12
發新話題

G&P出左WA M4匣?

G&P出左WA M4匣?

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 25-11-2009 16:45 發表
http://airsoftglobal.com/product ... p;products_id=11124
上個WEEK係"靚姐"到問過.....佢話GP做的
當時半信半疑

引用:
原帖由 ayaka 於 25-11-2009 18:14 發表

上個WEEK係"靚姐"到問過.....佢話GP做的
當時半信半疑
佢賣幾錢隻呢?
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 25-11-2009 18:23 發表

佢賣幾錢隻呢?
3百幾

回覆 4# 的帖子

咁你有冇買黎試呀?

係WA, GP組裝

引用:
原帖由 Kane 於 25-11-2009 22:46 發表
係WA, GP組裝
咁 d o-ring 係用gp 強化個隻定係同wa 一樣呢? thanks.

以買了  第一時間打散  做工好過國狗  如果比wa就差少少  出氣大 valve 好求奇

靚姐講你信就信  我就不信是g&p做  

引用:
原帖由 jpg 於 26-11-2009 04:18 發表

咁 d o-ring 係用gp 強化個隻定係同wa 一樣呢? thanks.
我唔知

小弟上星期都入了一條試過,造工ok但打超來有D怪,我用GP gbb打並一能每次可lock bolt,入了一分鐘氣,但打不玩一匣,可能係天氣冷又或者係第一批貨有D問題,希望GP會出改良版,我覺得AGM輕匣比佢好用。

小弟上星期都入了一條試過,造工ok但打超來有D怪,我用GP gbb打並一能每次可lock bolt,入了一分鐘氣,但打不玩一匣,可能係天氣冷又或者係第一批貨有D問題,希望GP會出改良版,我覺得AGM輕匣比佢好用。

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 26-11-2009 13:22 發表
以買了  第一時間打散  做工好過國狗  如果比wa就差少少  出氣大 valve 好求奇

靚姐講你信就信  我就不信是g&p做  
靚姐話: 個成gp label係到wor...gp黎ga
我當時半信半疑

回覆 8# 的帖子

可唔可以影黎睇下個valve 有幾求奇?

3xx.....其實將隻AGM輕匣換過哂d o-ring佢都ok兼平過佢啦

但依家幾乎冇晒AGM輕匣...佢可能係only choice

16 12
發新話題