18 12
發新話題

[others] 大出血時間到(LMT MRP, VIS-1)

大出血時間到(LMT MRP, VIS-1)

終於都有廠出LMT MRP 同 VIS 既COMPLETE UPPER. 大家準備聖誕大出血啦....

純分享. 不喜勿插.

一定好貴

真鐵既價錢

LMT係咪靚姐門口果支??
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

條MRP不過係真鐵三份二價者....

引用:
原帖由 jpg 於 27-11-2009 05:27 發表
終於都有廠出LMT MRP 同 VIS 既COMPLETE UPPER. 大家準備聖誕大出血啦....

純分享. 不喜 ...
唔好買住
有PTW ver

引用:
原帖由 Kane 於 27-11-2009 12:27 發表

唔好買住
有PTW ver
師兄你說唔好買住 gbb 版, 有 ptw 版???
是國產版??

回覆 6# 的帖子

我知, 啱啱係其他forum 到睇到 sailun 兄講...不過好似下年先有. 就算買都只會買gbb 果條lmt, 諗緊搞隻真vis-2 俾ptw, 話哂搵條外管都易d. 唔駛好似lmt 要用特定外管.

回覆 7# 的帖子

唔好成日諗國產版. p 牌有消息話會出MRP, 同VIS 俾PTW. 不過唔知幾時.

引用:
原帖由 jpg 於 27-11-2009 18:18 發表
我知, 啱啱係其他forum 到睇到 sailun 兄講...不過好似下年先有. 就算買都只會買gbb 果條lmt, 諗緊搞隻真vis-2 俾ptw, 話哂搵條外管都易d. 唔駛好似lmt 要用特定外管.
果個係TOM告老師

引用:
原帖由 marking 於 27-11-2009 13:11 發表

師兄你說唔好買住 gbb 版, 有 ptw 版???
是國產版??
Prime 係中國香港制
算唔算國產?

引用:
原帖由 Kane 於 27-11-2009 22:06 發表

Prime 係中國香港制
算唔算國產?
說得已對, 所以對一部份中國人來說, 台灣產品也是國產.
只是奇怪師兄你叫"停"叫到出口, 樓主 post 的是 GBB 版的東西, 你就叫"唔好買住" 有 "PTW ver".
唔通師兄所說的"PTW ver"能同時用在 WA 的 GBB 身上?

JPG 同我都係PTW 玩家
你係咪諗多左

引用:
原帖由 Kane 於 27-11-2009 23:51 發表
JPG 同我都係PTW 玩家
你係咪諗多左
可能la, 因我唔識 JPG 師兄.
不過從 post 的內容看, JPG 師兄好像不單是 PTW 的玩家, 也是 GBB 的玩家.

引用:
原帖由 marking 於 27-11-2009 23:59 發表

可能la, 因我唔識 JPG 師兄.
不過從 post 的內容看, JPG 師兄好像不單是 PTW 的玩家, 也是 GBB 的玩家.
咁又點尼?
做乜諗野?
成日諗野影響身體健康

18 12
發新話題