發新話題

[others] GBB夾

引用:
原帖由 ayaka 於 2-12-2009 10:39 發表

上次入左.....好似$ !$)
比WA匣重少少....TOPGAS無漏
BLOWBACK接近WA咁爽
玩得過!
係唔係140蚊個隻?140蚊個隻個包裝同KS一樣=.=自己加左張野話EAC夾

KS小弟試過, Jam 彈, 整到推彈咀到"咩"埋....
唔知係我支鎗問題, 定隻3 Pin匣有問題...
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 4-12-2009 10:53 發表
KS小弟試過, Jam 彈, 整到推彈咀到"咩"埋....
唔知係我支鎗問題, 定隻3 Pin匣有問題...
有獲氣? 仲試唔試好呢

大陸匣就算初初唔漏打打下點都會漏....想整但dPin又勁難打出黎 由其彈槽内果條實到死

引用:
原帖由 Lakuro 於 4-12-2009 15:44 發表
大陸匣就算初初唔漏打打下點都會漏....想整但dPin又勁難打出黎 由其彈槽内果條實到死
we匣咪又係最初唔漏氣,但放係度唔用一派又會漏氣...不過又好得意,用用下又會無漏氣...都唔知想點...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 4-12-2009 17:06 發表

we匣咪又係最初唔漏氣,但放係度唔用一派又會漏氣...不過又好得意,用用下又會無漏氣...都唔知想點...
你唔用果時有無差d氣入去等do-ring 24小時都迫實隻匣?至弊我果d放一晩就走哂d氣名乎其實side gas

引用:
原帖由 雷電 於 2-12-2009 21:27 發表

岩唔岩AGM GBB??
我係金弓所以唔知
但我問佢金弓邊隻岩佢就比隻e隻我

引用:
原帖由 Vindicator 於 5-12-2009 18:07 發表

我係金弓所以唔知
但我問佢金弓邊隻岩佢就比隻e隻我
金弓匣輕d定呢隻輕d?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 6-12-2009 12:19 發表

金弓匣輕d定呢隻輕d?
金弓匣輕d

引用:
原帖由 ZaMaR 於 6-12-2009 12:19 發表

金弓匣輕d定呢隻輕d?
金弓

引用:

金弓匣輕d定呢隻輕d?
金弓匣輕d
但大家相差唔遠,係墜手小小

用咩夾都好頭痛,金弓又遲遲唔出,KS買左隻,但有時差唔到氣,GP未試

唐9個間零件鋪老點我

之前又話10月尾返JG的貨,點知到依家都未返到

佢地今日話一月尾有貨番!

引用:
原帖由 ayaka 於 2-12-2009 10:39 發表

上次入左.....好似$ !$)
比WA匣重少少....TOPGAS無漏
BLOWBACK接近WA咁爽
玩得過!
請問師兄所說的彈匣是這個嗎?
http://shop.ehobbyasia.com/magaz ... -m4-series-gbb.html

發新話題