發新話題

想買軍服 thx!!!

無記錯transformers 2班NEST係 acu + CIRAS Land
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 coke 於 19-11-2009 00:14 發表

高人通常都系有性格D!
高人
亂up+間唔鐘俾行家串己高人

幫我找相片 THX!!!

我想要D現役英軍和美軍的相片 THX !!!

請善用google...yahoo...等搜尋網頁...
http://images.google.com/images? ... =2&aq=f&oq=

ACU 全套 670
ciras 真品 3xxx

自已唸下啦

"""ACU 全套$ 670"""
可唔可以話我聽邊到買到ar?
唔該...師兄

回覆 21# 的帖子

大army 有得買呀~
但係二手的

法例一問???THX!!!!

點解大陸唔比買賣軍服???
另外,如果我去打WARGAME,我着晒所有美軍裝備如戰術背心等會唔會有事嫁???THX !!!

引用:
原帖由 kenneth960102 於 29-11-2009 10:46 發表
另外,如果我去打WARGAME,我着晒所有美軍裝備如戰術背心等會唔會有事嫁???THX !!!
1.大陸唔係唔准買賣軍服
係唔准買賣國家現役軍用品
幾乎全世界都係咁,正常
2.無
香港法例只係唔准著駐港軍隊既現役軍服,因為怕人冒軍
法例裡面寫英軍,因為當時未回歸,回歸之後無人去特登改,其實而家應該要改成PLA

引用:
原帖由 sunny2014 於 29-11-2009 10:55 發表

1.大陸唔係唔准買賣軍服
係唔准買賣國家現役軍用品
幾乎全世界都係咁,正常
2.無
香港法例只係唔准著駐港軍隊既現役軍服,因為怕人冒軍
法例裡面寫英軍,因為當時未回歸,回歸之後無人去特登改,其實而家應該要改成 ...
其實回歸後有條法例將英女皇,港英政府,英軍果d名轉哂嘅, 因為如果唔係逐條都要響立法會修改, 可能97改到e家都未改好.....

引用:
原帖由 kenneth960102 於 29-11-2009 10:46 發表
2,唔會,但最好自重點…嚇靚街坊就唔好啦

回覆 6# 的帖子

冇新手老解指南既?

引用:
原帖由 watkai 於 29-11-2009 21:47 發表
冇新手老解指南既?
冇人寫咪冇

另外響香港著或持有老解軍服好似係犯法的

發新話題