23 12
發新話題

[others] GBB WA2000

GBB WA2000

紅狼PRE-ORDER了....USD5XX又唔係貴WOR
好在唔係我杯茶

想當年佢唔出果陣我就非常想要呢支槍, 唔知點解呢一刻我睇見又....唔係咁想買...
鵰。豹。狸。獅。狒

It is not my cup of tea

銀色既sniper不就等於自殺嗎...
我生得聰明得罪你咩!!!

當年受rainbow six ge影響, 勁鐘意呢把野, 可惜天價...

如果呢把野做好d 都可以諗諗...

但我要黑色

閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 22-12-2009 00:49 發表
銀色既sniper不就等於自殺嗎...
佢想表示佢係金身姐...

My Dream Gun ~
若小弟在紅狼網訂會送到香港嗎?

引用:
原帖由 marche111 於 22-12-2009 08:54 發表
My Dream Gun ~
若小弟在紅狼網訂會送到香港嗎?
紅狼個OFFICE係長沙灣的
上去買野會平過網少少tim~

一見倒張圖即刻好自然咁爆左句粗 , ARES終於都賺倒我錢 , 如果佢marking 各樣做足無錯既話 ... $ 4000 內埋倒單既話必買
塑膠戰隊

見到呢支神枱鎗, 不禁想記一個鎗街嘅大疑案...

經過資料更新原來支鎗唔係GBB係手拉鎗 立即無晒末!點解唔係GBB啊

引用:
原帖由 loklok1219 於 24-12-2009 02:40 發表
手拉鎗
http://www.youtube.com/watch?v=LlmlUBrR4_4
佢果支好似唔係Ares?
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 24-12-2009 11:19 發表

佢果支好似唔係Ares?
I'm just posting this vid because it's a completely homemade airsoft gun.
呢把係人地自家制...

不過

ARES個網寫左係SPRING RIFLE了
• Spring Action Airsoft Guns
• Single shoot
• Cal. 6mm BB, 4.5m Pellet...

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 24-12-2009 11:21 發表

I'm just posting this vid because it's a completely homemade airsoft gun.
呢把係人地自家制...

不過

ARES個網寫左係SPRING RIFLE了
• Spring Action Airsoft Guns
• Single shoot
...
慳番~

E? 係wow, 好耐之前好似有人post過 diy緊一支WA2000, 結果搞成點啊?

閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

23 12
發新話題