發新話題

聖誕節匯報: 完美版FN Browning Hi-power 計劃,第一階段完工報告

引用:
原帖由 runner 於 25-12-2009 12:04 發表

金身MK3?請問仲有無得賣?幾錢?THX
MK3 日本yahoo前排一直有套放緊70000日元, 不過果套以前香港有果陣不過賣3500。。。。

真係好型!

引用:
原帖由 La-9 於 25-12-2009 18:04 發表

MK3 日本yahoo前排一直有套放緊70000日元, 不過果套以前香港有果陣不過賣3500。。。。
要喺日本揾,日本洗至得喇!
師兄你枝BLUE得好靚,請問揾邊間做架?

引用:
原帖由 runner 於 25-12-2009 18:40 發表

要喺日本揾,日本洗至得喇!
師兄你枝BLUE得好靚,請問揾邊間做架?
zeke原厰陽極處理嘅,香港自己陽極果支係QXF整,不過要注意ZEKE果滴銀色套件許多有暗傷,夾硬電鍍會奶野……

MK3其實香港BOXMARXMS仲有,不過要他show你先得……

幾時整支真架?

引用:
原帖由 FPKHG 於 26-12-2009 01:52 發表
幾時整支真架?
買佐樓先......

引用:
原帖由 La-9 於 26-12-2009 00:50 發表

zeke原厰陽極處理嘅,香港自己陽極果支係QXF整,不過要注意ZEKE果滴銀色套件許多有暗傷,夾硬電鍍會奶野……

MK3其實香港BOXMARXMS仲有,不過要他show你先得……
請問師兄BOXMARXMS喺邊度?賣嗰套MK3係件定係成鎗?THX

引用:
原帖由 La-9 於 26-12-2009 02:08 發表

買佐樓先......
畢架山一號

不過希望TANAKA會出支當年英軍版mark.3哪!
就是像Marushin的commerial一樣,
不過我支軍版Mk3就是比利時做。我好喜歡!

你買了很多金屬身,好貴。
最利害是從日本買回來。
不過好似聽聞d鎗店又話出番金身,唔知真定假?

附件

26-12-2009 13:54

上、中TANAKA,下英軍版Mk3

26-12-2009 13:54

軍版前部、準星和ZEKE不同

引用:
原帖由 SSD 於 26-12-2009 12:50 發表

最利害是從日本買回來。
不過好似聽聞d鎗店又話出番金身,唔 ...
我聽聞XSC 會出CNC 7075 的Browning身
是否跟PRIME 數我不知了

引用:
原帖由 runner 於 26-12-2009 09:35 發表

請問師兄BOXMARXMS喺邊度?賣嗰套MK3係件定係成鎗?THX
BOXMARXMS無門市

引用:
原帖由 Kane 於 26-12-2009 17:04 發表
我聽聞XSC 會出CNC 7075 的Browning身
是否跟PRIME 數我不知了
XSC?咩牌子? 香港or 臺灣? 如果係7075就正嘍~~~~~

引用:
原帖由 SSD 於 26-12-2009 12:50 發表

最利害是從日本買回來。
不過好似聽聞d鎗店又話出番金身,唔 ...
zeke都係軍版, 不過係ww2軍版, 英軍mk3, MARUSHINE果款“商業版”都係 1965款bhp嘅改型, 抓殼鈎,滑架前端都有許多不同。

zeke金身就應該未有消息重出, 據聞we枝HP會行marui系統又係原裝全金屬,估計再出tanaka數嘅cnc金身有d困難啊, 不過anyway我都會備定資金嘅~~~~有出大標尺版點都買啦!

引用:
原帖由 La-9 於 26-12-2009 18:10 發表

XSC?咩牌子? 香港or 臺灣? 如果係7075就正嘍~~~~~
HK
做WE LARUE 身果間
上次食飯唱開水聽到
但唔知FOR WE 定乜

引用:
原帖由 Kane 於 26-12-2009 18:31 發表

HK
做WE LARUE 身果間
上次食飯唱開水聽到
但唔知FOR WE 定乜
多謝師兄, 看來2010年都有許多好野值得期待呢!

發新話題