發新話題

聖誕節匯報: 完美版FN Browning Hi-power 計劃,第一階段完工報告

引用:
原帖由 SSD 於 26-12-2009 12:50 發表
不過希望TANAKA會出支當年英軍版mark.3哪!
就是像Marushin的commerial一樣,
不過我支軍版Mk3就是比利時做。我好喜歡!

你買了很多金屬身,好貴。
最利害是從日本買回來。
不過好似聽聞d鎗店又話出番金身,唔 ...
我聽聞XSC 會出CNC 7075 的Browning身
是否跟PRIME 數我不知了

引用:
原帖由 runner 於 26-12-2009 09:35 發表

請問師兄BOXMARXMS喺邊度?賣嗰套MK3係件定係成鎗?THX
BOXMARXMS無門市

引用:
原帖由 La-9 於 26-12-2009 18:10 發表

XSC?咩牌子? 香港or 臺灣? 如果係7075就正嘍~~~~~
HK
做WE LARUE 身果間
上次食飯唱開水聽到
但唔知FOR WE 定乜

引用:
原帖由 SSD 於 26-12-2009 21:44 發表
我曾經在另一個論壇見過WE的Browning下身,
成個橙箱都是,只不過是雛形,下身手柄已開孔,
trigger已開孔,但未鑽通彈匣位和其它部份。
至於上身就好似是有標尺那款!

但佢地個網頁都未有預告!
WE 原裝不可能7075 吧

引用:
原帖由 La-9 於 28-12-2009 01:36 發表

prime kit? 好東西阿!其實當初如果我腦經開竅買prime嘅話,可能唔會再掂zeke了
好多人都唔開竅
例如玩TM 1911 走去買PGC 唔買NOVA(PR?ME)

[quote]原帖由 sailun412 於 28-12-2009 01:41 發表

講咩你又!! 你咪買hurrican

D 日本仔同鬼佬為PRIME 死為PRIME 狂,
連大陸人都要玩PRIME
但偏偏香港人唔知寶
唔怪得知人地放棄香港市場

引用:
原帖由 SSD 於 29-12-2009 14:13 發表
但是primp出bhp支槍外管唔知和我當年買那支是否一樣,
我當年買日本鋼做的只不過190港元,幾靚,重身。
但是primp鎗身太利角,
而且是否好容易花?

個friend支bhp Mk.3和Tanaka一樣,
只不過賣6毫幾,我支軍版 ...
PRIME 部機以我所知係香港
價我都認為貴
因為佢就返日本仔價

引用:
原帖由 La-9 於 29-12-2009 16:24 發表

日本鋼制外管已我所知有長興,protec, zeke, 品質最佳係protec, 但同另兩傢一樣刻字有問題。zeke幾靚但無刻字,長興似乎係FOR MK3 用,得閑要去補返行驗收MARK。。。

PRIME 邊角利? ZEKE直頭界手啦~~~B ...
重有7075同金一樣
有市場價格
所以期期成品D 格都唔同

[quote]原帖由 sailun412 於 29-12-2009 22:22 發表

買來炒

引用:
原帖由 La-9 於 29-12-2009 23:06 發表

我記得prime用6066的,當然好過zeke嘅6061,同sd嘅不知名鋁……7075車套bhp如果只賣3500真係抵到爛嘍……
你正確
我成日記錯D PTW 產品

發新話題