20 12
發新話題

[others] 貴都照買JG M4 GBB

貴都照買JG M4 GBB

我從這裡一位好心的C 兄話某搶還有,然後我立即打電確實後立即去買,買回來時果然不出咁多位C兄既平價真係幾好唔錯,鎗輕,匣又輕。因本身我以經有KJ 同AGM KJ不用說真係好鎗樣樣功能都正常好可靠唔洗汁都以經足夠,第2支AGM ,唉!以經打爛了2個nozzle,成日卡彈爆晒D氣出來,都唔知比佢顏射過幾多次,有人識既教教我咩問題第3 JG膠身聽起來好似無咁好,點知上網睇睇原來裡面用料都唔差喎,買回來打果然真係一把有質數的中國產品,除了bolt lock唔多得之外,樣樣都好合格。

我見過到一枝,不過間鋪炒到HKD$1180,都痴線
真係@#$%^&*()
不過呢枝野都幾好玩o既XD
希望你係100米之外睇到La

bolt lock唔多得已經唔合格

回覆 3# 的帖子

bolt lock呢樣野易搞啦,成本10蚊都唔洗就搞得點

我枝金弓買返黎5舊幾
最大問題係打agm匣唔夠力(成街都冇金弓匣...)
其次係hopup問題

其實連KJ+AGM都買得起可解唔砌一支.

回覆 6# 的帖子

都有念過,但本身只係想1千蚊內買支GBB,但想了一會現在AGM比人鈔到咁高,JG有確實有貨,都係比人鈔高幾百咁我就把心一念買支金弓好過啦。因為我覺得平平地又買支平平地又買支,買下買下就...無咩決心一次過砌支

唔知點解我比較喜歡M4素顏過樣

引用:
原帖由 siriochow 於 30-12-2009 00:03 發表
我從這裡一位好心的C 兄話某搶還有,然後我立即打電確實後立即去買,買回來時果然不出咁多位C兄既平價真係幾好唔錯,鎗輕,匣又輕。因本身我以經有KJ 同AGM KJ不用說真係好鎗樣樣功能都正常好可靠唔洗汁都以經足夠, ...
本帖最近評分記錄

回覆 5# 的帖子

大家咁話我打AGM匣都唔夠力,初頭仲以為卡住左點解我等個匣凍返D又夠力(因我用風筒吹熱過)

指較請問問題這那呢?係唔係調左都無咩反應,因我以前之AGM都係咁

回覆 8# 的帖子

謝謝啊,個幾月來既煩腦終於比我得到了

回覆 9# 的帖子

輕夾有力d
重夾無力~
可以自己換左個氣閥
咁就有力

想lockblot好d
可以試下換左彈夾條彈弓,同埋郁下網球拍易唔易拍上
或者整走網球拍條細彈弓~
不過一則開槍就成日lock~

引用:
原帖由 siriochow 於 30-12-2009 02:26 發表
大家咁話我打AGM匣都唔夠力,初頭仲以為卡住左點解我等個匣凍返D又夠力(因我用風筒吹熱過)

指較請問問題這那呢?係唔係調左都無咩反應,因我以前之AGM都係咁
hammer打唔入個valve
換個大力d既hammer spring

引用:
原帖由 ZaMaR 於 30-12-2009 10:38 發表

hammer打唔入個valve
換個大力d既hammer spring
自己屈啦, 一陣換完支槍上夾又要拉定先.
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

X弓E枝GBB十個GD

要汁都係HOP UP,bolt lock,同清一清槍管

不過我買貴左...

大家知唔知邊到重有可能buy le 支 GBB M4
X弓係唔係close 左 ????

20 12
發新話題