發新話題

[others] 想加入GBB大家庭

想加入GBB大家庭

本人想加入GBB大家庭
過2日會去三斤到入支M4
但係入之前我想問下
買之前/之後我有咩野要注意??
同有冇咩野補品一定要買??
或者有野一定要改一改嫁??
謝謝咁多位師兄解答

我們的?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 31-12-2009 04:49 發表
我們的?
"生根"o既...應該都係vve嫁la...
vve就冇咩野特別要改...
要就改力...改力可以買個ra npas for vve m4...
好似$40usd(上西京睇...)
其他就自己中意la...

p.s.有hk416,有scar,有pdw...唔洗咁行要m4 wor...

引用:
原帖由 PTW 於 31-12-2009 03:56 發表
本人想加入GBB大家庭
過2日會去三斤到入支M4
但係入之前我想問下
買之前/之後我有咩野要注意??
同有冇咩野補品一定要買??
或者有野一定要改一改嫁??
謝謝咁多位師兄解答
Hi, welcome to GBB family.
You should prepare to understand GBB's structure and parts.

答句咀問下, 加下最平既gbb m4係咪jg果把?

想買把平平地過下手癮
縮縮北行鳥 =口=

唔知佢D野有無改善呢
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 nishi 於 31-12-2009 10:16 發表
答句咀問下, 加下最平既gbb m4係咪jg果把?

想買把平平地過下手癮
應該係jg(@gm把把過千.....)
不過jg d貨源唔穩定
所以唔係度度有得買+比人+曬價,賣貴曬

引用:
原帖由 Vindicator 於 31-12-2009 11:38 發表

應該係(@gm把把過千.....)
不過貨源唔穩定
所以唔係度度有得買+比人+曬價,賣貴曬
唉, 因為主要都係屋企射下靶仔唔會拎去打game...
仲諗住平平地入把玩添...
縮縮北行鳥 =口=

之前買左早期VVE GBB M4! 出盒射兩夾就彎左 火都來! 真係好火只係得支"西"槍在手, 對自己講唔理幾多錢都一定要整好支槍(好好玩既遊戲就開始!) 睇真啲支VVE槍同VVA個系統設計比較, 發覺VVE疑似一些早期blow back paint-ball槍(唔算抄因為彩彈槍上下翻

vve而家o既hopup都ok, 不過最好用重彈

我唔中意vve有D part 好易甩油...
我支meu又係咁,支m4又係咁...

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 1-1-2010 04:01 發表
vve而家o既hopup都ok, 不過最好用重彈
借問一下, 重彈的意思是0.3以上嗎?

發新話題