發新話題

[others] bomber, Wa 夾唔夠氣,無奈!

bomber, Wa 夾唔夠氣,無奈!

呢幾日個天氣都唔算凍呀,但差左好耐氣 只係打得10發多少少
有無師兄有我同一個問題呀?

另外有時隻夾個"hammer 打落去果個位" 無氣時縮左入去咪正常既,
但我隻夾縮左入去唔識出番來,就算入氣都係咁,搞到d氣係頂溜哂出來
有無師兄知是什麼問題呀?

我用既係G&P 既 GBB, 換了Ratech 的 Aeroplane

真心請求師兄解答

p.s. 你知啦..GBB 比AEG 更高消費

wa series 匣係咁,你面入氣時禁下側面有一鬼鐵特出黎過個掣佢自然彈返出來
這個天氣我都差不多,有時我覺得本身支氣凍氣壓低所以入到一半佢唔夠力再入,(只係個人試過同覺得係咁,有錯請指教)

留意下B牌匣支入氣芯, 小弟3隻匣都死支入氣芯.
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 siriochow 於 4-1-2010 22:03 發表
wa series 匣係咁,你面入氣時禁下側面有一鬼鐵特出黎過個掣佢自然彈返出來
這個天氣我都差不多,有時我覺得本身支氣凍氣壓低所以入到一半佢唔夠力再入,(只係個人試過同覺得係咁,有錯請指教)
我知呀,但按左佢都唔彈出來,所以先上來問..

師兄知問題所在嗎? thx

引用:
原帖由 darkalexhk2 於 4-1-2010 22:48 發表

我知呀,但按左佢都唔彈出來,所以先上來問..

師兄知問題所在嗎? thx
吱D油, 夾番佢上來又一條好漢.
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

一隻手指按下valve release, 另一隻手指禁實出氣口, 再差氣咁個valve就會回位...

回覆 6# 的帖子

如果係咁我乜是這樣做

引用:
原帖由 DTX-1000 於 5-1-2010 00:39 發表
一隻手指按下valve release, 另一隻手指禁實出氣口, 再差氣咁個valve就會回位...
試左咁做,氣由valve 出來,是什麼問題?

謝謝

引用:
原帖由 darkalexhk2 於 5-1-2010 00:56 發表

試左咁做,氣由valve 出來,是什麼問題?

謝謝
Valve芯回位未??
如果回左都仲漏氣,咁可能個VALVE要換O-RING甚至個芯已變形(無計)

會唔會係扭唔實?
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

我枝國狗試過
回位彈弓唔夠力推返回位都可以係一個原因

引用:
原帖由 hermanht 於 5-1-2010 11:07 發表
會唔會係扭唔實?
請問是什麼扭唔實?

發新話題