發新話題

我不入地獄, 誰入地獄

我不入地獄, 誰入地獄

各位, 正所謂我不入地獄, 誰入地獄,
我已經答應左陪阿芝操車,

聽日本人就會坐上芝姐既地獄快車, 陪佢殺遍港九新界...

明日下午, 如非必要, 請勿外出。

希望我聽晚仲可以上黎啦......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 10-1-2010 23:55 發表

oh god 我明日出press,可唔可以集中o係新界東o個邊操車
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 10-1-2010 23:55 發表

我個人都幾信阿芝手車....
女仔係會小心d ga~~

普遍黎講....

wish u luck man

um...港島東d路窄易塞, 可唔可以上東廊唔好入區?

哈哈哈哈哈,可以的話接我收工車我返家,有條北大嶼山比你地玩下飛!

引用:
原帖由 boni 於 11-1-2010 00:01 發表

普遍黎講....

咁boni你陪埋佢地一齊操車la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 boni 於 11-1-2010 00:01 發表

普遍黎講....

咁明顯地你就錯啦......

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-1-2010 00:01 發表
um...港島東d路窄易塞, 可唔可以上東廊唔好入區?
過海我驚直頭死無全屍... 所以應該唔會過既...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

請講出明日行車範圍或路線圖 ......... 見諒 見諒

引用:
原帖由 HunterX 於 11-1-2010 00:09 發表

咁好~ 咁我都唔過海啦~

引用:
原帖由 HunterX 於 11-1-2010 00:09 發表

果D路先唔快,死極都有全屍MA

引用:
原帖由 mujiadam 於 11-1-2010 00:10 發表

果D路先唔快,死極都有全屍MA
死就有全屍,唔死的都內傷嚴重

會唔會鏟入學校架

我唔介意加入
(我都想操車 )

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-1-2010 00:09 發表

咁好~ 咁我都唔過海啦~
唔好意思, 原來芝姐想過海......
-但丁

發新話題