發新話題

FN FAL 新玩具

死....我d口水...流到口乾...

引用:
原帖由 B20_hk 於 25-1-2007 21:46 發表

終於出
wow...好嘢[]

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 25-1-2007 23:00 發表
終於唔洗用AR15 (好在我重未改姐 )
放支AR-15俾我...五百蚊同你收左佢~[] of course joking~

引用:
原帖由 皇家御貓 於 25-1-2007 23:55 發表
必買!!! 我的利是無了!!!
係咪ga....[]

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 26-1-2007 17:20 發表

你想要毒!?  你位越南兄弟就黎俾我毒死啦.  
全個越南都俾d英軍滲透哂....唔止一個....[lonely]

引用:
原帖由 皇家御貓 於 26-1-2007 18:22 發表

買吧買吧
快d整個福島英軍指南!

引用:
原帖由 savio 於 28-1-2007 23:41 發表

英軍有用para version的..
如果係福克蘭....分分鐘係執d阿根廷佬既...

引用:
原帖由 queen 於 28-1-2007 23:56 發表
Is that ok????
not just ok...[heart]

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-1-2007 00:07 發表

阿根廷use FNFAL as well.
I think Para vision should be used by 阿根廷.
重有...幅圖果d人用m-1頭盔...而且又唔似DPM....i think they are 阿根廷軍...

引用:
原帖由 queen 於 29-1-2007 21:20 發表
要玩falkland, 都唔係好貴
頭, 用貝雷又得, 帶項狗帽又得, 狗帽就$298, 盔.....就唔係咁提意啦
衫....基本上衫(jacket)就唔好買啦, 因為最多睇到條領, 用得着見人嘅就買smock啦, 基本有四種你選, ...
步X即係...?[what] thanks~

引用:
原帖由 queen 於 29-1-2007 22:35 發表

升, 係一間鞋店
係邊度ga le..? 兩百幾唔洗入去果度...尋寶lu...[]

引用:
原帖由 14692 於 1-2-2007 07:58 發表
照玩Fxxkland
fxxkland....

發新話題