發新話題

在戰地的一天[遮樣版]

引用:
原帖由 devil-sniper 於 23-4-2007 15:40 發表

想post多D都唔得................................
that's all........

引用:
原帖由 Bird 於 2007-4-23 16:00 發表

不用了......辛苦大家鳥...
係得o甘多咋......................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 23-4-2007 13:37 發表
莊家......................辛苦鳥!
各位師兄都係第一次見,都唔知邊個係邊個
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我鍾意呢張

附件

23-4-2007 22:08

我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

回覆 #79 亞龍 的帖子

有冇被人打走支煙

已uploaud 左6段片(剩3段過100mb o個3段,youtube upload 唔到)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

估唔到有人影我...

附件

23-4-2007 23:25

.

引用:
原帖由 亞龍 於 23-4-2007 22:08 發表
我鍾意呢張
mgs4

我張相表面平平無奇
實際上有段辛酸..........

回覆 #79 亞龍 的帖子

咬煙, 型呀
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 kimkileo 於 23-4-2007 01:12 發表

放佢出去做電兔......唔俾死.....

引用:
原帖由 追逐者 於 23-4-2007 23:25 發表
估唔到有人影我...
cant see ur face.......

引用:
原帖由 追逐者 於 24-4-2007 05:07 發表
我張相表面平平無奇
實際上有段辛酸..........
講下有幾辛醱

"前面有聰明既敵人,後面有愚笨既拍擋"
我辛辛苦苦衝到最前,跳埋落個坑入面,但後面d人一個都唔上

14. If you are short of everything except enemy. You are in combat.
如果你除了敵人不缺,其它什么都缺,那你往往就要面臨作戰了。

發新話題