發新話題

Modify MIAD GRIP

引用:
原帖由 jpg 於 11-2-2010 15:07 發表
要各位久候啦!

第一張, 可以睇到個motor 係貼住個core 既後面, 如果將條wire 放係個core 裡面係做唔到咁貼. 老外既教學係教張motor 貼前, 但係當motor 貼前既時候,個front grip 要收好多. 麼至唔啱位. 所以 ...
THANKS!睇完你D圖,我有左方向,可以開工了

回覆 15# 的帖子

下次返黎, 一定搵你.

回覆 16# 的帖子

預祝你成功啦.最緊要慢慢來.

引用:
原帖由 jpg 於 12-2-2010 03:18 發表
預祝你成功啦.最緊要慢慢來.
最緊要有你教路

執到我丫

附件

25-2-2010 04:24

25-2-2010 04:24

引用:
原帖由 ayaka 於 25-2-2010 04:24 發表
執到我丫
恭喜晒!
可憐我個MAID都仲未完成

回覆 20# 的帖子

congrats and great job , welcome to the club. The only thing about MOE is because the grip base is not completely covering the motor, so dust might get in.

回覆 22# 的帖子

噢! 無諗過E點tim
要剪塊膠封一封

回覆 23# 的帖子

good idea, it would help. 已經好好架啦, 而家你地唔駛自己cut pmag, 有得直接買. 以前要一隻一隻咁mod. 不過好有樂趣既.

引用:
原帖由 jpg 於 25-2-2010 15:01 發表
good idea, it would help. 已經好好架啦, 而家你地唔駛自己cut pmag, 有得直接買. 以前要一隻一隻咁mod. 不過好有樂趣既.
mod PMAG 比 mod MAID易得多哦

咁又係. 係易好多好多.不過而家連呢層功夫都慳, so lucky. 不過識mod pmag, 可以mod 埋其他夾...

引用:
原帖由 jpg 於 26-2-2010 03:13 發表
咁又係. 係易好多好多.不過而家連呢層功夫都慳, so lucky. 不過識mod pmag, 可以mod 埋其他夾...
PMAG都夠玩咯

引用:
原帖由 ayaka 於 25-2-2010 04:24 發表
執到我丫
GOOD JOB!!

師兄請問鑼絲係遑度買.唔該

回覆 29# 的帖子

you should be able to find it in 模型車舖.

發新話題