發新話題

WE PDW GBB 買左啦!!! 正!!! 爽!!!

引用:
原帖由 hin_1213 於 27-3-2010 02:31 發表
扭下個HOP UP?
扭到盡,終於見到有DD壓落黎,真係DD=.=聽日先試射,唔知點解總係覺得佢個hopup唔夠勁

你有無見過綠色HOP UP膠?硬到九彩之餘仲要射到D BB彈周圍飛!果隻就係扭極到見到佢壓落黎!最後我都係死死氣俾左成百蚊買新既HOP UP膠!不過我都未試到射程有幾遠!

引用:
原帖由 hin_1213 於 27-3-2010 10:36 發表
你有無見過綠色HOP UP膠?硬到九彩之餘仲要射到D BB彈周圍飛!果隻就係扭極到見到佢壓落黎!最後我都係死死氣俾左成百蚊買新既HOP UP膠!不過我都未試到射程有幾遠!
我好似係黑色HOPUP膠

你試左先,唔得記得去換!

引用:
原帖由 hin_1213 於 27-3-2010 12:33 發表
你試左先,唔得記得去換!
本身今日試,點知而家病左,仲越黎越勁=.=睇黎要等多幾日先試到,枝野我唔係軍X3買,係Q記買=.=

引用:
原帖由 hin_1213 於 27-3-2010 10:36 AM 發表
一早換哂黑色hopup膠囉

改8吋至顯得短小精鋼 ! 但威力小左0.4J ~ HOP up方面無問題 , 好直!

附件

29-3-2010 12:48

8 inches

reduce recoil

cut a little

little hop up

引用:
原帖由 EF+LOK 於 29-3-2010 12:48 發表
改8吋至顯得短小精鋼 ! 但威力小左0.4J ~ HOP up方面無問題 , 好直!
射程有無25米?

引用:
原帖由 EF+LOK 於 29-3-2010 12:48 發表
超正!!!

貼張野有乜用呀 師兄! (Pic 5)

引用:
原帖由 tpow 於 29-3-2010 13:39 發表

超正!!!

我個hopup較盡都好似師兄枝PDW得咁DD=.=,可能再小DD...不過我打0.28珠都應該有30左右,命中就一半半,幾槍直去過30,幾槍30已經跌=.=

引用:
ching
你自己cut short 條管ga??????

引用:
原帖由 hklovers 於 29-3-2010 17:55 發表

ching
你自己cut short 條管ga??????
yes,inner . outer is a shop give me ~

引用:
原帖由 hin_1213 於 29-3-2010 13:37 發表

射程有無25米?
over 30M

引用:
原帖由 tpow 於 29-3-2010 13:39 發表

超正!!!

REDUCE RECOIL POWER TO DAMAGE THE TAIL .

引用:
原帖由 EF+LOK 於 29-3-2010 18:43 發表

yes,inner . outer is a shop give me ~
姐係有間shop 俾d inner 同outer 管你ga????

發新話題