發新話題

WE PDW GBB 買左啦!!! 正!!! 爽!!!

冇追post添!

各位師兄, 支野係唔係全金身?

引用:
原帖由 Raymomd2003 於 29-3-2010 20:06 發表
冇追post添!

各位師兄, 支野係唔係全金身?
係 ! 金到唔金 !!! 9999金 !!!!!! Ha ha .......

引用:
原帖由 hklovers 於 29-3-2010 19:58 發表

姐係有間shop 俾d inner 同outer 管你ga????
No , i cut inner myself , and outer barrel has a shop give me.

引用:
原帖由 tpow 於 29-3-2010 13:39 發表

超正!!!

貼張野有乜用呀 師兄! (Pic 5)
降低果個位負擔

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 30-3-2010 05:35 發表

降低果個位負擔
明白, 多謝指教!

引用:
原帖由 EF+LOK 於 30-3-2010 00:30 發表

No , i cut inner myself , and outer barrel has a shop give me.
outer 係間shop 送ga.....你就好啦......可唔可以影多d outer 唧close up (or even diassemble 出唻cloe up) ^.^
等小弟可以copy 下

many thx

呢支PDW都好想買,但見人打一場就散左....好驚.....即刻有打消念頭...

等gxk 囉......可能好d ge

引用:
原帖由 macfabrica 於 30-3-2010 15:52 發表
呢支PDW都好想買,但見人打一場就散左....好驚.....即刻有打消念頭...
must be bolt set散左, add Law C cow will be fine ~

the problem is the hammer barring is not oil correctly

我聽日去買加強後座力個set野比枝416用,個時賣@%)話唔賣16用冇買到,而家要#@)先買到,但又話岩16用,仲要跟條140%彈弓,我好怕佢條140%=.=

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-3-2010 23:21 發表

西京 不過你咩槍用?
WE,今日出去買,想請問條芯點拆同點裝?我睇片時SCAR果條要剪斷舊有果條先可以裝到...

dont need cut , use lighter heat the copper part and than could take off  . and take off the "C" clips at tails .

各位,小弟支PDW係三月尾買既,買完之後都係試槍性質.
今日第一日落場,試左幾次槍就同我分飛燕(即係前後身斷開左).
斷左唔緊要打落三軍同D職員講,佢話要比老細睇左先,我即時係電話到話即係有冇得換先,佢就話唔知道,要問老細.
成段對話佢既好似比人感覺:你打X斷左關我X事,我鐘意就同你換唔X鐘意唔換又點X樣....
我真係好慶.......係呢件事,唔係錢唔錢問題,係完全件貨有問題,我會係星期一拎去三軍星期一再講..

即係前後身斷開左 ? Any Photo ?

發新話題