發新話題

WE PDW GBB 買左啦!!! 正!!! 爽!!!

你個彈匣上CO2時唔好用力過度向上頂因個彈匣外殼得一條片固定個內膽好灣左就煩了成日都推左上去,因為一灣左個過位就好軟唔會再以前咁,個推彈嘴可能你買定多一支好D,因為推唔正或不好彩卡彈一推下面就會灣淆左,anyway WE個銅膽幾穩定,氣密幾好,我都好後悔放左支M4

改細力要點改?
thx

引用:
原帖由 tpow 於 22-3-2010 17:52 發表

打 CO2 就得啦 !!!! Ha ha ...............
其實, 呢兩日 20度, 我用Gas ... 都有 1.6J, 1.7J .... OK 架 支槍.
我係想講改細力~~~原裝唔改支野夏天係大力到唔打得的~~

引用:
原帖由 siriochow 於 22-3-2010 18:56 發表
你個彈匣上CO2時唔好用力過度向上頂因個彈匣外殼得一條片固定個內膽好灣左就煩了成日都推左上去,因為一灣左個過位就好軟唔會再以前咁,個推彈嘴可能你買定多一支好D,因為推唔正或不好彩卡彈一推下面就會灣淆左,an ...
多謝指教, 一定會注意, tks a lot!!!

引用:
原帖由 Kennis 於 22-3-2010 21:18 發表

我係想講改細力~~~原裝唔改支野夏天係大力到唔打得的~~
改細力....唔好啦......

如果個場唔比, 咪打 AEG 囖 .....

槍....點可以改細力架 !!!

打 Gas ......

上: AGM M4 CQB GBB
下: WE PDW GBB

記得換hop up!

引用:
原帖由 hin_1213 於 22-3-2010 09:26 PM 發表
記得換hop up!
唔係已經係新HOPUP咩?

新都照炒!睇下咩色HOP UP膠先~

引用:
原帖由 hin_1213 於 22-3-2010 21:36 發表
新都照炒!睇下咩色HOP UP膠先~
WE既GBB係唔係支支都係咁架

agm咪又係咁,換hop up膠已經好好,其他parts無事,仲想點!?

引用:
原帖由 hin_1213 於 22-3-2010 21:26 發表
記得換hop up!
睇下打得直唔直先啦! 真係要試 ......

試下

發新話題