發新話題

WE PDW GBB 買左啦!!! 正!!! 爽!!!

準左好多!!!!
之前射10米用0.2g已經左右飛,而家無周圍飄!

$150係貴,不過其實佢包埋一個hop up既配件,算係咁啦~

引用:
原帖由 hin_1213 於 23-3-2010 00:49 發表
準左好多!!!!
之前射10米用0.2g已經左右飛,而家無周圍飄!

$150係貴,不過其實佢包埋一個hop up既配件,算係咁啦~
hopup膠用番原來果粒?

有粒新既,質地我覺得差唔多啦,不過結構有少少唔同,你有無睇我pm呢????

可唔可以教我,改細力點整.
我用黎打cqb thx....

我都想入,但未唸定PDW定416好,我自己鐘意416多D,但睇樣PDW又唔錯,最衰ino未出2010,VFC又冇影/.\

引用:
原帖由 hin_1213 於 23-3-2010 01:18 發表
有粒新既,質地我覺得差唔多啦,不過結構有少少唔同,你有無睇我pm呢????
變番aeg咁....

引用:
原帖由 狙神 於 23-3-2010 02:29 發表
我都想入,但未唸定PDW定416好,我自己鐘意416多D,但睇樣PDW又唔錯,最衰ino未出2010,VFC又冇影/.\
416 有埋字wo

引用:
原帖由 kayz 於 23-3-2010 02:03 發表
可唔可以教我,改細力點整.
我用黎打cqb thx....
拎去3軍整啦

自己都整到 不過煩d

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 23-3-2010 03:02 發表

拎去3軍整啦

自己都整到 不過煩d
你俾左二百蚊!?
我用左一張咭紙就搞掂.......

我唔係香港人,我又想自己整.......

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 23-3-2010 03:02 發表

416 有埋字wo
我就係比佢毒到>.<本身等INO2010既M4出,點知我一直既最愛416佢出左,OMG,不過佢都有幾個位做錯,我又等唔到VFC,同自己講,最多個時買埋枝VFC番去XD

引用:
原帖由 kayz 於 23-3-2010 04:01 發表
我唔係香港人,我又想自己整.......
買支較力芯啦~

可唔可以比圖我see see

引用:
原帖由 tpow 於 22-3-2010 12:30 發表

係呀, 上星期到而家, 總共打左10支8支 CO2 .... 冇問題, 好正 !!!
師兄如果知道會有乜野問題發生, 不妨講呢聽吓....... 拜託 拜託 !!!

打CO2, 用機check .... 1.95J, 2.08J, 1.87J, 1.96J...... 超正 ...

淨係呢下都夠你坐花廳啦

引用:
原帖由 denniscty 於 23-3-2010 12:06 發表

淨係呢下都夠你坐花廳啦
當然 打Game 唔會打 CO2 啦!!!! 屋企玩姐..........

係呀 係呀 ...... 有個 師兄話我部機...都唔準....冇野嘅...........

發新話題