發新話題

WE PDW GBB 買左啦!!! 正!!! 爽!!!

引用:
原帖由 tpow 於 23-3-2010 13:27 發表

當然 打Game 唔會打 CO2 啦!!!! 屋企玩姐..........
藏有都係犯法,小心,唔好亂講俾人聽呀~

引用:
原帖由 hin_1213 於 23-3-2010 13:28 發表

藏有都係犯法,小心,唔好亂講俾人聽呀~
且........我地D機都唔準....邊有咁高呀...........

喂喂 !!! 唔係war....咁...如果D差佬去槍街check.....咪所有鋪頭都要收皮.............

引用:
原帖由 tpow 於 23-3-2010 13:35 發表

且........我地D機都唔準....邊有咁高呀...........

喂喂 !!! 唔係war....咁...如果D差佬去槍街check.....咪所有鋪頭都要收皮.............
過左jj就話機唔準!?

引用:
原帖由 ayaka 於 23-3-2010 14:42 發表

過左jj就話機唔準!?
唔準可以指測低左

原來所槍鋪都有槍過JJ既,我都唔知添........

其實都係想提返師兄小心D啫~~~無惡意既~~~~

引用:
原帖由 hin_1213 於 23-3-2010 14:48 發表

唔準可以指測低左

原來所槍鋪都有槍過JJ既,我都唔知添........

其實都係想提返師兄小心D啫~~~無惡意既~~~~
放心...講吓姐...真係驚咩.....大把人倍我啦! 槍街鋪D老細驚過我啦~ ~ ~ ~ ~

引用:
原帖由 tpow 於 23-3-2010 15:15 發表

放心...講吓姐...真係驚咩.....大把人倍我啦! 槍街鋪D老細驚過我啦~ ~ ~ ~ ~
我地知你好開心~但係最好都避一避啦~
我夠有we m4a1啦,重要係第一版,但係唔等於我會同人講我支槍咩力水~
一陣警方再一次掃場,槍街就話有得收風,但係我地無架,
到時就係睇forum check IP,真係咪話無同你講過~

最後都要恭喜師兄先~之前我都有諗過入PDW,不過現在我都半放棄GBB rifle...
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 hin_1213 於 23-3-2010 03:18 發表

你俾左二百蚊!?
我用左一張咭紙就搞掂.......
我自己都整到啦

引用:
原帖由 kayz 於 23-3-2010 04:01 發表
我唔係香港人,我又想自己整.......
澳門?

引用:
原帖由 westdog 於 23-3-2010 16:24 發表

我地知你好開心~但係最好都避一避啦~
我夠有we m4a1啦,重要係第一版,但係唔等於我會同人講我支槍咩力水~
一陣警方再一次掃場,槍街就話有得收風,但係我地無架,
到時就係睇forum check ...
師兄...多謝關心, 會小心D架啦.....
以後 過左都唔會話比人知!

其實we支野本身係好大力~~~我支m4買時已經.......
我都即刻搵佢幫我turn 低返個火~~所以我覺得用原裝芯,夏天打topgas都係會過jj的~~

不過唔知宜家d hopup膠最新係咩色~~~~

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 23-3-2010 16:32 發表

我自己都整到啦
咁又係,你手工好~~~~

請問師兄點整?因為小弟用咭紙好似好土炮......

回覆 68# 的帖子

係牙,我又想試下整,佢又唔似wa有野可以降j

引用:
原帖由 kayz 於 23-3-2010 20:25 發表
係牙,我又想試下整,佢又唔似wa有野可以降j
降j可以安ratech npas
http://www.youtube.com/watch?v=QHKbpuH5MJA
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 23-3-2010 21:16 發表

降j可以安ratech npas
http://www.youtube.com/watch?v=QHKbpuH5MJA
好啦, low低支槍離打啦.......冇計.........

引用:
原帖由 tpow 於 23-3-2010 21:41 發表

好啦, low低支槍離打啦.......冇計.........
你都唔開MSN既

發新話題