發新話題

WE PDW GBB 買左啦!!! 正!!! 爽!!!

回覆 74# 的帖子

可以係擊鎚彈弓或嘩佬入手,控制出氣就是改力的最好方法,一來易,2來對鎗支的損害減小,3又能save 番D gas。

我原裝反嚟未玩過一改細咗推彈咀出氣量之後d問題就黎喇....嘔氣,jam彈,打打下停咗,出兩粒彈..乜都有份
唔知關唔關改力事,另外條較力蕊好唔好用呢?

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-3-2010 00:19 發表

你都唔開MSN既
Sorry! 咁我夜晚都開啦! 其實日頭我成日都會開架....

引用:
原帖由 siriochow 於 24-3-2010 01:14 發表
可以係擊鎚彈弓或嘩佬入手,控制出氣就是改力的最好方法,一來易,2來對鎗支的損害減小,3又能save 番D gas。
多謝指教, 我諗我會買 "較力蕊"... 可大可細 嗎 !!!!!

引用:
原帖由 tpow 於 21-3-2010 23:52 發表
請睇 Video:

WE AWSS KAC PDW official intro : http://www.youtube.com/watch?v=6CiESZqwFg0&feature=related

WE KAC PDW GBB RIFLE @ BLOWBACK ARMORY : http://www.youtube.com/watch?v=4UwJG3DF9tE&NR=1
...
師兄, 第三條片中, 果個tester 裝ge 滅聲器, 邊到有得賣呀????
有料自然贏, 冇料別死撐!!!!!!!!!!!

請問ra tech 既「調力芯」「HopUp Parts」邊度有得買?

引用:
原帖由 Arther 於 24-3-2010 08:30 發表
我原裝反嚟未玩過一改細咗推彈咀出氣量之後d問題就黎喇....嘔氣,jam彈,打打下停咗,出兩粒彈..乜都有份
唔知關唔關改力事,另外條較力蕊好唔好用呢?
WE我唔知(
wa就唔錯,好方便,拆個bolt,用附帶果條6角key轉左轉就右就得
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 yurihk 於 24-3-2010 11:22 發表
請問ra tech 既「調力芯」「HopUp Parts」邊度有得買?
西京有好多RA野...

May i know why mine pdw  cant lock bolt ? Which part need fix ?

睇完哥段片之後,要拑爛佢,拑,有冇話要拑邊個位?
thx

引用:
原帖由 yurihk 於 24-3-2010 11:22 發表
西京 不過你咩槍用?

改力哥份野,有限槍......
咁用邊枝槍ge野先得?

引用:
原帖由 Vindicator 於 24-3-2010 11:29 發表

WE我唔知(
wa就唔錯,好方便,拆個bolt,用附帶果條6角key轉左轉就右就得
都係一樣做法

係咪同SCAR一樣份件?

引用:
原帖由 kayz 於 24-3-2010 23:18 發表
睇完哥段片之後,要拑爛佢,拑,有冇話要拑邊個位?
thx
可以唔拑爛佢嫁...
你拑爛佢之後都係要拆嫁LA...
你可以擰個頭出黎先...之後再拆...

發新話題