發新話題

WE PDW GBB 買左啦!!! 正!!! 爽!!!

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 24-3-2010 23:21 發表

西京 不過你咩槍用?
講開,我買左RA份SCAR用hopup都仲未換....

講時講我其實對WE 支 Scar 同M16都幾有興趣,但我想知Scar個hopup係新款定舊款?

引用:
原帖由 macfabrica 於 25-3-2010 00:51 發表

講開,我買左RA份SCAR用hopup都仲未換....
After change the barrel lock will not fit , need modifly at industry area.

各位師兄,小弟亦有買PDW,不過聽他其師兄講呢支槍有個問題,就係個BOLT太大力,如果唔加塊膠會好容易打爆個身....其實係唔係呢?如果係事實可以用D咩膠或者加D咩材料可以好D呢....請各位師兄指點一下.....

引用:
原帖由 jerrykmc 於 25-3-2010 18:44 發表
各位師兄,小弟亦有買PDW,不過聽他其師兄講呢支槍有個問題,就係個BOLT太大力,如果唔加塊膠會好容易打爆個身....其實係唔係呢?如果係事實可以用D咩膠或者加D咩材料可以好D呢....請各位師兄指點一下.....
咁大鑊!!!!

回覆 95# 的帖子

係小弟友人講既,不過小弟睇過內部的而且確長期個BOLT打落個金身到真係有小小危機......

回覆 93# 的帖子

有SCAR專用HOP UP SET

引用:
原帖由 jerrykmc 於 26-3-2010 00:23 發表
係小弟友人講既,不過小弟睇過內部的而且確長期個BOLT打落個金身到真係有小小危機......
有冇人爆過?
都未聽有人爆過

今日買左枝416番去,topgas火力岩岩好1.4~1.5,唔通WE改左善良火力?拆個後準出黎,都幾重手,感覺上佢後座力反而冇M16咁大,係時候買埋西京個SET野^.^
係呢,想問各師兄,係上槍身後面直望個hopup係唔係唔會見到hopup膠壓落黎?thz

個HOP UP膠點到會壓落黎

引用:
原帖由 hin_1213 於 26-3-2010 22:15 發表
個HOP UP膠點到會壓落黎
姐係係後面係睇唔到有冇壓落去?

你點睇?

引用:
原帖由 tpow 於 25-3-2010 20:09 發表

咁大鑊!!!!
所以未叫你msn我囉

引用:
原帖由 hin_1213 於 26-3-2010 23:24 發表
你點睇?
拆左條bolt,之後係後面連芯直望去管到,唔見有野壓落黎

扭下個HOP UP?

發新話題